Τρεις τρανς κλέφτες συνελήφθησαν από την αστυνομία για κλοπές από τουρίστες στη Νότια Πατάγια

Πατάγια-

Η Pattaya News ήταν παρούσα σήμερα το απόγευμα, 12 Ιουνίου 2019, όταν η αστυνομία της πόλης, μαζί με την τουριστική αστυνομία, με επικεφαλής τον Pol.Lt. Ο στρατηγός Phongphan Wongmanet συνέλαβε τρεις τρανς υπηκόους Ταϊλάνδης που καταζητούνται για κλοπή στο διαμέρισμά τους στη Νότια Πατάγια.

Στις 6 Ιουνίου 2019, όπως αναφέραμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δύο τουρίστες, ένας από την Ινδία και ένας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κάλεσαν την αστυνομία κοντά στο Walking Street στη Νότια Πατάγια για να αναφέρουν ότι τους πήραν ένα ακριβό χρυσό κολιέ. και μερικά μετρητά από μια ομάδα τρανσέξουαλ ή κοπέλες στις 3:30 π.μ. ενώ επέστρεφαν με τα πόδια στο ξενοδοχείο τους.

Οι δύο τουρίστες, οι οποίοι δεν ήταν μεθυσμένοι, είπαν στην αστυνομία ότι οι κοπέλες προσπάθησαν να τους προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες και τις χειροποίησαν αλλά δεν τους ενδιέφερε. Ακολούθησε μια μικρή λογομαχία και οι κυρίες κατέληξαν να κλέψουν ένα χρυσό κολιέ αξίας 30,000 μπατ (προηγουμένως δηλώθηκε ως 18,000 μπατ) και ένα μικρό ποσό μετρητών.

Η αστυνομία εξέτασε το CCTV, παρακάτω, και ξεκίνησε τη διαδικασία εντοπισμού των τριών υπόπτων.

Σήμερα, εντόπισαν με επιτυχία τους τρεις τρανς ύποπτους και τους κατονόμασαν ως εξής:

Ο κύριος Wichai ή Rose, Phra Song Song, 24 ετών, ο κύριος Winai ή Wanawin, ηλικίας 32 ετών, και ο Darun ή Benz Sukom, 34 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya για διάρρηξη τη νύχτα και προσπαθούν να διαφύγει τη σύλληψη.

Ο υποστράτηγος Wongmanet δήλωσε στις ειδήσεις της Pattaya σήμερα ότι και τα τρία άτομα έχουν ιστορικό ρεκόρ σύλληψης για κλοπές και χρήση ναρκωτικών καθώς και προηγούμενη φορά στη φυλακή.

Οι ύποπτοι ομολόγησαν το έγκλημα, ωστόσο είπαν ότι ήδη πούλησαν το κολιέ και ξόδεψαν όλα τα χρήματα. Δεν έδειξαν μεταμέλεια για το έγκλημα, σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας της πόλης.

Και οι τρεις θα βρεθούν αντιμέτωποι με επιστροφή στη φυλακή για το έγκλημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/