Η αστυνομία της Ταϊλάνδης καταστρέφει τα ασύρματα μικρόφωνα, κατάσχοντας εκατομμύρια μπατ αγαθών

Nonthaburi-

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, μαζί με την αστυνομία, πραγματοποίησαν έφοδο σε μια αποθήκη στο Nonthaburi αργά τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 και κατέσχεσαν πάνω από 50 εκατομμύρια μπατ ασύρματων μικροφώνων.

Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας συνελήφθησαν κατά την έφοδο και κατηγορήθηκαν για εισαγωγή και πρόθεση πώλησης ασύρματων μικροφώνων χωρίς άδεια.

Για να πουλήσει κανείς ασύρματα μικρόφωνα θα πρέπει να έχει άδεια από την Εθνική Επιτροπή Ραδιοτηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών. Επιπλέον, εάν κάποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις συσκευές στην Ταϊλάνδη πρέπει επίσης να λάβει άδεια και να έχει έγκυρη άδεια ασύρματης συχνότητας.

Παρά αυτόν τον νόμο, ασύρματα μικρόφωνα μπορούν συχνά να διατεθούν προς πώληση σε τοπικούς πλανόδιους πωλητές σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένης της Πατάγια.

Οι υπάλληλοι υπενθύμισαν στο κοινό ότι χωρίς άδεια, αυτές οι συσκευές είναι αντίθετες με το νόμο στην Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/