Ταϊλανδός σώζει δύο έφηβους από πνιγμό στο Sattahip, αλλά μετά πνίγεται ο ίδιος

Credit Tnews

Ένας άνδρας από το Udon Thani κατάφερε να σώσει δύο έφηβους από πνιγμό σε μια παραλία Sattahip στο Chon Buri το βράδυ της Κυριακής, 10 Ιουνίου 2019, για να πνιγεί μόνος του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία είπε ότι ο Wutthichai Charoentham όρμησε στη θάλασσα αφού είδε δύο έφηβους να κλαίνε για βοήθεια γύρω στις 4 το απόγευμα, αλλά τον χτύπησε ένα μεγάλο κύμα και πνίγηκε.

Η αστυνομία επικαλέστηκε έναν συγγενή του Wutthichai που είπε ότι είδε τους δύο έφηβους να μεταφέρονται στη θάλασσα από ένα μεγάλο κύμα και πήδηξε στο νερό αφού άκουσε τις κραυγές τους για βοήθεια.

Ο Wutthichai κατάφερε να σπρώξει τους δύο έφηβους πίσω στην παραλία, αλλά ένα άλλο μεγάλο κύμα τον χτύπησε και, εξαντλημένος από τις προσπάθειές του, μεταφέρθηκε στη θάλασσα και πνίγηκε.

Οι δύο επιζώντες ταυτοποιήθηκαν ως Singha Wangprai, 15, και Suthang Wangprai, 15.

Η αστυνομία είπε ότι ο Wutthichai, κάτοικος της συνοικίας Muang του Udon Thani, είχε πάρει τη γυναίκα του και το παιδί τους για να επισκεφτούν την παραλία.

Οι αυτοδύτες από το Sawang Rojanatham Sathan Sattahip βρήκαν το σώμα του Wutthichai στον βυθό της θάλασσας περίπου 200 μέτρα από την παραλία.

Credit: The Nation

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThe Nation, Thai Visa
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/