Επιδρομές σε δύο δημοφιλή τοπικά νυχτερινά κέντρα, βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, πάνω από 140 άτομα βρέθηκαν θετικά σε ναρκωτικά (Βίντεο)

Πατάγια-

Στις 4:00 π.μ. σήμερα το πρωί, τοπική και περιφερειακή αστυνομία, στρατός, μετανάστευση, τουριστική αστυνομία και αξιωματούχοι της πόλης πραγματοποίησαν ταυτόχρονες επιδρομές σε δύο δημοφιλή τοπικά νυχτερινά μαγαζιά, το Brazil Club που βρίσκεται έξω από τη South Pattaya Road και την παμπ The 90's, που βρίσκεται στο Soi Bongkot.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι επιδρομές έγιναν ως απάντηση σε καταγγελίες από ντόπιους ότι και τα δύο κλαμπ ήταν ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα καθημερινά και υποψίες για ανήλικους θαμώνες και χρήση ναρκωτικών. Αποδεικνύεται ότι και οι δύο υποψίες ήταν σωστές.

Με επικεφαλής τον κ. Prachan Thipsiri, Διευθυντή του Τμήματος Έρευνας και Καταστολής Εγκλήματος, δεκάδες αστυνομικοί εισέβαλαν στα δύο κλαμπ, άναψαν τα φώτα και αποκλείοντας τις εξόδους καθώς επικρατούσε πανικός, ειδικά στο Brazil Club. Πάνω από τριακόσια άτομα ήταν παρόντα στο Brazil Club κατά τη διάρκεια της επιδρομής. Οι υπάλληλοι χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να αποκαταστήσουν την τάξη καθώς έφτασαν στα μικρόφωνα του σπιτιού.

Όλοι οι θαμώνες υποβλήθηκαν σε έλεγχο ναρκωτικών σε κάθε χώρο.

Εκπληκτικά 142 άτομα βρέθηκαν θετικά στα ναρκωτικά στο Brazil Club. Επιπλέον, 58 άτομα διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν δελτία ταυτότητας σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης. Τέσσερις θαμώνες βρέθηκαν να είναι κάτω των 18 ετών.

Στο κλαμπ της δεκαετίας του '90 βρέθηκαν συνολικά 13 άτομα θετικά στα ναρκωτικά και ένας ανήλικος θαμώνας.

Οι αξιωματούχοι βρήκαν επίσης ξαπλωμένοι γύρω από το κλαμπ το οποίο έμοιαζε να πετάχτηκε από πανικόβλητους θαμώνες του κλαμπ τα εξής: Ένα πιστόλι 9 ΜΜ γεμάτο με 16 φυσίγγια, 1 μαχαίρι τσέπης, 62 πακέτα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για χρήση ναρκωτικών. Οι αξιωματούχοι βρήκαν επίσης αρκετούς ναργιλέδες που είναι αντίθετοι με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Συνελήφθη και ο διευθυντής του Brazil Club, κ. Thaksin phusee, 41 ετών. Λεπτομέρειες δεν δόθηκαν για τη διαχείριση και την ιδιοκτησία του συλλόγου των 90s, το οποίο έχει δεχθεί στο παρελθόν έφοδο και έχει προηγούμενα ζητήματα με τον νόμο.

Όλοι οι θαμώνες που βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά συνελήφθησαν και συνελήφθησαν, γεγονός που έκανε αρκετούς από αυτούς, οι οποίοι φαινόταν ότι ήταν μεθυσμένοι και με πολλά ναρκωτικά εκείνη τη στιγμή, να μην συμμορφωθούν με τις αστυνομικές εντολές και έπρεπε να οδηγηθούν βίαια, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Και οι δύο χώροι θα χρεώνονται με τα εξής:

-Επιτρέπεται η είσοδος σε θαμώνες κάτω των 20 ετών

-Παραμένουμε ανοιχτά μετά την άδεια της ώρας 3:00 π.μ

-Μη κατοχή κατάλληλης άδειας

-Να επιτρέπεται η χρήση ναρκωτικών σε εγκαταστάσεις

-Μη εξουσιοδοτημένες τοποθεσίες σέρβις

-προώθηση αλκοόλ κατά της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης

-Πωλήσεις ναργιλέ κατά της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης

-Διανομή οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια

-Πωλήσεις αλκοολούχων ποτών πέραν της κατάλληλης ώρας

- Αρκετές άλλες παραβιάσεις αδειών.

Ο κ. Θιψίρη δήλωσε ότι και οι δύο χώροι θα προταθούν με εντολή του στον Κυβερνήτη του Μπανγκλαμούνγκ για πενταετές κλείσιμο και πρόστιμα 500,000 μπατ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/