Οι δημοτικοί υπάλληλοι παραδέχονται ότι μετά από κάθε μεγάλη καταιγίδα θα χρειαστεί να επισκευάσουν την παραλία, οι εργασίες αποχέτευσης να διαρκέσουν 9 μήνες

ΠΑΤΑΓΙΑ: – Η Πατάγια άνοιξε ξανά τεράστιες τρύπες στην ανακατασκευασμένη παραλία της που προκλήθηκαν από κακή διαχείριση της αποχέτευσης καταιγίδων.

Ο αντιδήμαρχος Pattana Boonsawad επέβλεψε την εργασία ανανέωσης στις 23 Μαΐου, λέγοντας ότι οι εργασίες θα πρέπει να επαναλαμβάνονται μετά από κάθε μεγάλη καταιγίδα έως ότου η πόλη εγκαταστήσει νέους σωλήνες αποχέτευσης που θα διατρέχουν ολόκληρο το τμήμα της παραλίας.

Είπε ότι ελπίζεται η κατασκευή να ξεκινήσει τον Ιούνιο και να διαρκέσει εννέα μήνες.

Εν τω μεταξύ, τέσσερις εκσκαφείς επέστρεψαν στην παραλία, ανακτώντας άμμο που ξεβράστηκε από τους χείμαρρους νερού που έτρεχαν στο σόι και στην οδό Beach Road, σκαλίζοντας τεράστιες γούρνες στην άμμο που η Pattaya ξόδεψε 600 εκατομμύρια μπατ για να στρώσει.

Εγγραφή
ΠΗΓΉστο Daily Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/