Η Ταϊλάνδη θα εισαγάγει επίσημα την LGBT Εκπαίδευση στο Ταϊλανδικό Σχολικό Σύστημα, ξεκινώντας από την Πρώτη Δημοτικού, το επόμενο εξάμηνο

Διανυσματικός χάρτης ουράνιου τόξου της Ταϊλάνδης με χρώματα LGBT - λεσβία, γκέι, αμφιφυλόφιλη και τρανς - σημαία υπερηφάνειας. Σε μορφή eps.

Ταϊλάνδη-

Το Change.org ανέφερε στον ιστότοπό του το Σάββατο ότι η εκστρατεία του για την εισαγωγή της ΛΟΑΤ εκπαίδευσης στα προγράμματα σπουδών για την υγεία και τη σωματική δραστηριότητα, ξεκινώντας από την 1η τάξη, αποδείχθηκε επιτυχημένη και θα εφαρμοστεί από το πρώτο εξάμηνο του φετινού εκπαιδευτικού ημερολογίου.

Σε μια δήλωση από τον Danny Kittinan Daramadhaj, Πρόεδρο της Ένωσης Rainbow Sky της Ταϊλάνδης που ξεκίνησε την εκστρατεία, είπε: «Οι τροποποιήσεις στα προγράμματα σπουδών υγείας και φυσικής αγωγής που καλύπτουν τη σεξουαλική διαφορετικότητα για τις τάξεις 1 έως 12 έχουν ολοκληρωθεί σήμερα και είναι έτοιμες να αναπτυχθούν στα σχολεία από αυτόν τον μήνα (Μάιο)».

Ο κ. Kittinan υπενθύμισε ότι οι προσπάθειές του είχαν ξεκινήσει δύο χρόνια νωρίτερα, λέγοντας ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς ότι όλοι στην κοινωνία θα μπορούσαν να έχουν την ίδια αντίληψη για τη σεξουαλικότητα και τη διαφορετικότητα όπως σήμερα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/