Άνδρας πέφτει από τον έκτο όροφο του Central Festival Mall και πέθανε, αντικρουόμενες αναφορές για την αιτία

Σημείωση συντακτών: Αυτό το άρθρο μπορεί να είναι ενοχλητικό για τους ευαίσθητους θεατές.

Την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019, όπως αναφέρθηκε από εμάς και άλλα μέσα ενημέρωσης, ένας άγνωστος άνδρας που σύμφωνα με την αστυνομία φαινόταν ότι ήταν στις αρχές των 50 ετών έπεσε νεκρός από τον έκτο όροφο του Central Festival Mall γύρω στις 5:00 στο απόγευμα μπροστά σε εκατοντάδες τρομοκρατημένους τουρίστες και αγοραστές.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας, ο οποίος είχε μόνο ένα χέρι και ήταν χωρίς πουκάμισο, αυτοκτόνησε και πήδηξε από τον έκτο όροφο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αξιωματούχοι απάντησαν στο περιστατικό, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου, τοποθετώντας ένα μαύρο πανί πάνω από τον άνδρα και στη συνέχεια κατασκεύασαν μια σκηνή, που συνήθως χρησιμοποιείται για προσφορές και πωλήσεις, πάνω από τον άνδρα για να αποτρέψουν περαιτέρω βίντεο ή φωτογραφίες του περιστατικού. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Pattaya Memorial, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν είναι σαφές εάν πέθανε στο σημείο ή στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι δεν ήταν αυτό που είδαν.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πολλά σχόλια από ανθρώπους που λένε ότι ήταν παρόντες όταν ο άνδρας έπεσε στο ισόγειο. Τα σχόλια αμφισβητούν τόσο τον χρόνο αντίδρασης του εμπορικού κέντρου και των παραϊατρικών όσο και την αιτία θανάτου.

Ακολουθεί μια δήλωση από τον χρήστη του Facebook "Tadhg Barlow", ο οποίος συμφώνησε να κατονομαστεί για αυτό το άρθρο:

Καθώς απολαμβάναμε τα παγωτά μας DQ ακριβώς κάτω από την κυλιόμενη σκάλα, δεν ακούσαμε κανένα "τρέξιμο", αλλά τον είδα να πέφτει από την κυλιόμενη σκάλα από τον 5ο στον 6ο όροφο. Σοκαρίστηκα και ένα δευτερόλεπτο αργότερα ούρλιαξαν δυνατοί άνθρωποι και μετά ένα γρήγορο αλλά δυνατό «χαστούκι/χτύπημα» κάτω, έσπευσα γρήγορα στην άλλη πλευρά για να έχω μια πιο καθαρή θέα, στην αρχή φαινόταν νεκρός αλλά ούτε μια σταγόνα αίμα. τα πόδια και τα πόδια του ήταν στριμμένα, αλλά ο κορμός άθικτος μπορεί να υποδηλώνει ότι προσγειώθηκε στα πόδια του, υποθέτοντας από τις φωτογραφίες ότι δεν είχε δεξί χέρι (χωρίς άκρο) από αυτό είναι εύκολο να δει κανείς ότι στο δρόμο προς τα πάνω έγειρε προς το λαστιχένιο κιγκλίδωμα και γλίστρησε. , μετά από περαιτέρω παρατήρηση, το προσωπικό άρχισε να τον περικυκλώνει, αλλά γρήγορα έφτασαν σε παραϊατρικό προσωπικό, από αυτό μαντεύαμε ότι ήταν ακόμα ζωντανός αφού ούτε μια σταγόνα ή μια λακκούβα αίματος και παραϊατρικοί δεν ήρθαν να τον ελέγξουν. Επειδή είχε μόνο ένα χέρι, το πώς μπορούσε να τρέξει γρήγορα στον 6ο όροφο και να πηδήξει πάνω από το φράγμα φαινόταν αρκετά αδύνατο, βλέποντάς τον έτσι να πέφτει από τη μέση της κυλιόμενης σκάλας χωρίς προβολή προς την άλλη άκρη της κυλιόμενης σκάλας δείχνει ότι έπεσε κατευθείαν προς τα κάτω χωρίς τρέξιμο. Το προσωπικό δεν ήταν τόσο γρήγορο να κρύψει το σώμα από το κοινό, επιπλέον, ένα ασθενοφόρο χρειάστηκε για πάντα, ήμασταν εκεί για παρατήρηση για μισή ώρα πριν έρθει ένα ασθενοφόρο. Το νοσοκομείο Memorial βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κέντρο, αλλά για τόσο καιρό δεν υπάρχει ασθενοφόρο»

Μια άλλη χρήστης, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε ότι είδε τον άνδρα να γέρνει πάνω από το κιγκλίδωμα της κυλιόμενης σκάλας κοντά στην κορυφή του έκτου ορόφου και φάνηκε να έχασε την ισορροπία του και έπεσε, χωρίς να αυτοκτονήσει. Είπε επίσης ότι ο άνδρας προσπάθησε να προσγειωθεί στα πόδια του και κατά τη γνώμη της προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε για να επιβιώσει. Ένιωθε επίσης ότι το εμπορικό κέντρο άργησε να καλύψει το πτώμα, λέγοντας ότι χρειάστηκαν σχεδόν δέκα λεπτά και ότι μετά από αυτό το σημείο φάνηκαν να βιάζονται να επιστρέψουν στις δουλειές τους κανονικά και να αποφύγουν οποιαδήποτε έρευνα.

Το Central Festival δεν έχει δώσει επίσημη δήλωση για το περιστατικό και ο άνδρας δεν έχει επίσημα ταυτοποιηθεί.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/