Ψάχνετε για Ταϊλανδό σύντροφο; Μοναχικός? Μονόκλινο? Το Thai Match είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ιστότοπος γνωριμιών για εσάς!

Είσαι ελεύθερος?

Έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι και έχετε ξεπεράσει τη σκηνή του μπαρ ή του κλαμπ;

Ψάχνετε για τον τέλειο ταϊλανδέζικο σύντροφο;

Ή, βρίσκεστε στην Ταϊλάνδη και απλά ψάχνετε να γνωρίσετε ανύπαντρες, διαθέσιμες γυναίκες όσο βρίσκεστε στη χώρα;

Σας παρουσιάζουμε το Thaimatch.com! Πριν διαβάσεις περαιτέρω, μάθε και αυτό...είναι εντελώς, 100% δωρεάν. Σε όλους, άνδρες, τρανς και γυναίκες. Χωρίς κρυφό κόστος, χωρίς πληρωμή για επιπλέον φωτογραφίες ή μηνύματα, χωρίς χρόνους αναμονής μεταξύ της αποστολής μηνυμάτων, χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τα like ή την επικοινωνία με άτομα και αυτή τη στιγμή έχει αναλογία 75% έως 25% γυναίκες προς άνδρες!

Τα νέα της Pattaya υποστηρίζουν και υποστηρίζουν επίσημα το Thaimatch.com ως ένα πραγματικά δωρεάν εργαλείο γνωριμιών χωρίς κόλπα ή διαφημίσεις. Κάθε προφίλ στο Thaimatch.com είναι πραγματικό πρόσωπο και δεν χρησιμοποιεί ούτε δημιουργεί ψεύτικα προφίλ.

Τι είναι το Thaimatch.com;

Το Thaimatch.com και οι ιδρυτές του ήθελαν να δημιουργήσουν μια εναλλακτική λύση για τους σημερινούς ιστότοπους γνωριμιών εκεί έξω. Έχουν ακούσει τις επικρίσεις και τα παράπονα των χρηστών άλλων πλατφορμών και πιστεύουν ότι έχουν αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες αφαιρώντας όλα τα όρια ταχύτητας μηνυμάτων, χρονόμετρα, περιοριστικές ποσότητες φωτογραφιών, διαφημίσεις, ψεύτικα προφίλ κ.λπ.

Πρόσφατα δημιουργήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018, είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ιστότοπος Thai Dating λόγω της εντελώς δωρεάν και ειλικρινούς προσέγγισης.

Έχουν επίσης συνδυάσει τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά άλλων πλατφορμών γνωριμιών σε ένα εύχρηστο σχέδιο. Προτιμάτε να περιηγείστε στα προφίλ των διαθέσιμων συνεργατών κοντά σας και να έχετε ορίσει φίλτρα; Το έχουν αυτό. Προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ένα σύστημα αντιστοίχισης όπου εσείς και ένας πιθανός σύντροφος συμπαθούν ο ένας τον άλλον και δείχνετε αμοιβαίο ενδιαφέρον; Το έχουν και αυτό!

Το Thaimatch είναι φιλόξενο και ανοιχτό σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των τρανσέξουαλ. Είναι επίσης εύκολο για έναν χρήστη να ορίσει φίλτρα για να εξασφαλίσει ότι επικοινωνεί μαζί του μόνο άτομα που θα τους ενδιέφερε.

Ακούγεται υπέροχο! Τι γίνεται όμως με τα προσωπικά μου στοιχεία;

Το Thai Match πιστεύει ότι μπορείς να διαχωρίσεις την προσωπική σου ζωή από τη ζωή των γνωριμιών σου, αν το επιλέξεις.

Προσφέρουν διάφορους τρόπους για να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και δεν σας αναγκάζουν να συνδέσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ορισμένοι άλλοι ιστότοποι γνωριμιών.

Ωστόσο, εάν το επιλέξετε, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook και να τον χρησιμοποιήσετε για είσοδο και έξοδο από το σύστημα.

Το Thai Match δεν επιτρέπει καμία εμπορική διαφήμιση στην πλατφόρμα του, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών λογαριασμών από πρακτορεία. Αυτό σημαίνει ότι όλοι είναι ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ άτομο που θέλει να συναντηθεί και να βγει ραντεβού!

Είναι σε όλη τη χώρα;

Το Thai Match έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Ταϊλάνδη και καλύπτει ολόκληρη τη χώρα. Είναι ένας αναπτυσσόμενος ιστότοπος, επομένως αυτή τη στιγμή η πλειοψηφία των χρηστών τείνουν να βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις όπως η Μπανγκόκ ή η Πατάγια, αλλά αναπτύσσονται γρήγορα και θα είναι εύκολο να συναντήσετε έναν σύντροφο οπουδήποτε στην Ταϊλάνδη.

Κάποιες συμβουλές ή προτάσεις;

Να είσαι ο εαυτός σου. Έχετε μια ορατή, πρόσφατη φωτογραφία που δείχνει καθαρά εσάς και την προσωπικότητά σας. Να είστε διασκεδαστικοί και να δείξετε ότι είστε διασκεδαστικό άτομο. Να θυμάστε ότι τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα των γυναικών της Ταϊλάνδης ή των τρανσέξουαλ στις οποίες στέλνετε μηνύματα, γι' αυτό σας προτείνουμε να κρατάτε τα μηνύματά σας σύντομα, συνοπτικά και να αποφεύγετε τη χρήση δύσκολων λέξεων. Να είστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό που ψάχνετε, είτε πρόκειται για μακροχρόνια σχέση, περιστασιακά ραντεβού είτε για τσαμπουκά.

www.thaimatch.com Δοκιμάστε το σήμερα. Ελεύθερος. Για πάντα.

 

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/