Έλεγχος παρασίτων Pattaya-Η απόλυτη λύση σας για όλες τις ανάγκες ελέγχου παρασίτων σας

Πατάγια-

Εάν έχετε ζήσει στην Πατάγια για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα πράγμα που μπορεί να έχετε παρατηρήσει και να σας έχει απογοητεύσει, είναι η φαινομενικά ατελείωτη ποσότητα εντόμων, ζωυφίων και γενικών παρασίτων που εισβάλλουν στα σπίτια, τα γραφεία και τους προσωπικούς μας χώρους. Εάν είστε σαν εμένα, έχετε δοκιμάσει διάφορα μέτρα αυτοελέγχου παρασίτων, αλλά ποτέ δεν φαίνεται να διορθώνει μόνιμα το πρόβλημα. Ευτυχώς, εμείς εδώ στο The Pattaya News έχουμε μια προτεινόμενη λύση που θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να σκίζετε τα μαλλιά σας και θα επιτρέψει σε εσάς και την οικογένεια και τους φίλους σας να έχετε ένα περιβάλλον χωρίς παράσιτα.

Η λύση? Έλεγχος παρασίτων Πατάγια!

Συνιστάται από εμάς, το Pest Control Pattaya βρίσκεται στο Soi Siam Country Club και είναι εύκολα προσβάσιμο στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/pestcontrolpattaya χρυσό μέσω τηλεφώνου στο 099 272 8323. Είναι ανοιχτά από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. κάθε μέρα εκτός Τρίτης και Κυριακής που κλείνουν στις 5 μ.μ.

Είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν μικρά ζωύφια όπως τερμίτες, μυρμήγκια ή κατσαρίδες, αλλά είναι επίσης σε θέση να αντιμετωπίσουν ποντίκια και αρουραίους, φωλιές κηφήνων και μελισσών και τους διαβόητα δύσκολους να απαλλαγούν από κοριούς.

Στην πραγματικότητα, σχεδόν οποιοδήποτε ζήτημα παρασίτων δεν είναι πολύ μεγάλο για να το αντιμετωπίσουν και είναι πρόθυμοι να μιλήσουν τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Έχετε προβλήματα με τους αρουραίους που μπορείτε να δείτε συχνά στην πόλη; Μπορούν να το φροντίσουν!

Η ιστοσελίδα τους που περιέχει πρόσθετες πληροφορίες είναι https://pestcontrolpattaya.com/.

Απευθείας από τον ιστότοπό τους, μπορείτε να επιλέξετε ετήσιο σέρβις, εξαμηνιαία πακέτα ή απλώς μια εφάπαξ υπηρεσία. Τα βαθιά ριζωμένα προβλήματα όπως οι προσβολές από τερμίτες και οι προσβολές από κοριούς συχνά απαιτούν επαγγελματική έρευνα και θεραπεία. Σημειώστε ότι ο έλεγχος του ακινήτου σας είναι δωρεάν!!!

Ναι αυτό είναι σωστό! Θα βγουν και θα εξετάσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας δωρεάν χωρίς καμία υποχρέωση ή κόστος και θα σας μιλήσουν στα αγγλικά ή ταϊλανδέζικα. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εργασία, αλλά θα τις βρείτε λογικές και επαγγελματικές ανεξάρτητα από την προσφορά. Μια βασική λίστα με τις τιμές τους μπορείτε να βρείτε εδώ:

Τιμές

https://www.untoldpattaya.com/blog/dangerous-insects-bugs-pattaya-thailand

Τα καλά νέα είναι ότι το Pest Control Pattaya μπορεί να χειριστεί αυτά τα ζητήματα και να σας βοηθήσει στη διαδικασία από άκρο σε άκρο. Επιπλέον, εάν έχετε δικά σας κατοικίδια, θα φροντίσουν να φροντίσουν και να προστατέψουν τους αγαπημένους σας γούνινο φίλους καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Καλέστε τους σήμερα στο 099 272 8323 και αφήστε τα προβλήματα με τα παράσιτα να φύγουν και να επιστρέψετε στην κανονική ρουτίνα και το πρόγραμμά σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μέσω LINE σε αυτόν τον αριθμό.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στον ιστότοπό τους απευθείας εάν το επιθυμείτε εδώ:

https://pestcontrolpattaya.com/contact-us/

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτήν την πόλη και τους επιλέγουμε και τους προτείνουμε για να χειριστούν τις ανάγκες σας. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε και να αφαιρέσετε νεκρά παράσιτα στο σπίτι σας, όπως είναι πολύ δύσκολο να βρείτε αρουραίους και ποντίκια που μπορεί να έχουν πεθάνει ανάμεσα στους τοίχους ή σε δυσεύρετες τοποθεσίες. Κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί με το άρωμα ενός ετοιμοθάνατου αρουραίου, γι' αυτό του προτείνουμε να επιλύσουν αυτό το ζήτημα.

Οι κατσαρίδες είναι ένα κοινό πρόβλημα στην πόλη. Ευτυχώς, μπορούν να τα φροντίσουν για εσάς και να φροντίσουν να μην σας ενοχλήσουν ξανά.

 

 

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉhttps://pestcontrolpattaya.com/
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/