Ινδός μπαίνει στη γυάλινη πόρτα της νοικιασμένης βίλας του και στάλθηκε στο τοπικό νοσοκομείο

Μυστήριο περιβάλλει γιατί ένας Ινδός τουρίστας μπήκε σε μια γυάλινη πόρτα σε μια βίλα στην Πατάγια τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 30 Απριλίου 2019.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η διάσωση του Sawang Boriboon επισκέφτηκε το ακίνητο στο Soi 6 στο λόφο Pratumnak στις 4 το πρωί.

Μόλις έφτασαν στη βίλα βρήκαν τον Vishesh Goyal, 28 ετών, και πολλά σπασμένα τζάμια. Ο Ινδός ήταν καλυμμένος με κοψίματα και αίματα και μπαλώθηκε πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι φαινόταν αποπροσανατολισμένος και βαριά μεθυσμένος.

Τα μόνα στοιχεία έδωσαν φίλοι του θύματος που είπαν ότι είχαν πιει όλοι στην πισίνα. Στη συνέχεια, ο κύριος Γκόγιαλ πήγε στο δωμάτιό του και ακούστηκε ο ήχος του σπασμού του γυαλιού. Σε αυτό το σημείο, έσπευσαν να καλέσουν το τοπικό ιατρικό προσωπικό για βοήθεια όταν τον είδαν γεμάτο με το αίμα του.

Ο κ. Goyal αναρρώνει από τα τραύματά του σε τοπικό Νοσοκομείο.

 

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΗμερήσια ενημέρωση ειδήσεων
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/