Ταϊλανδέζα ισχυρίζεται ότι βιάστηκε στο λόφο Pratumnak από τουρίστα

Μια Ταϊλανδή στην Πατάγια πήγε στην αστυνομία ισχυριζόμενη ότι βιάστηκε στο λόφο Pratumnak από έναν τουρίστα.

Η 14χρονη "An", είπε ότι ήταν με τρεις φίλους στην παραλία Jomtien απέναντι από το Soi 27 χθες το βράδυ, 2019 Απριλίου XNUMX, όταν τους πλησίασε ένας άνδρας που είπε ότι ήταν Φιλιππινέζος τουρίστας.

Σύμφωνα με τη δήλωσή της, είπε ότι ήθελε να κοιμηθεί μαζί της και της πρόσφερε 2,500 μπατ για μια ολονύχτια εμπειρία. Είχε τις αμφιβολίες της αλλά αποφάσισε να ανέβει στη μοτοσυκλέτα του και να πάει στο ξενοδοχείο του.

Ωστόσο, αντί να πάει σε ένα δωμάτιο, την πήγε στο λόφο Pratumnak σύμφωνα με την ίδια, όπου προσπάθησε να την παρασύρει σε μια περιοχή δίπλα στο δρόμο. Δήλωσε ότι αντιστάθηκε αλλά δεν μπορούσε να τον αποκρούσει και τη βίασε.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το ποδήλατό του σύμφωνα με την κατάθεσή της.

Επέστρεψε στο δωμάτιό της όπου ένας φίλος της την παρότρυνε να υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία σε μια προσπάθεια να συλλάβει τον άνδρα.

Τοπικοί αξιωματούχοι εξετάζουν τον ισχυρισμό της και το CCTV στην περιοχή. Θα έχουμε περισσότερα για αυτήν την ιστορία καθώς την καταλάβουμε.

Πηγή: Ruk Siam News

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΕιδήσεις Ruk Siam
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/