Ταϊλανδός που κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη θετή του κόρη, συνελήφθη μετά από μια δεκαετία φυγής στο Chon Buri.

Τσον Μπούρι-

Το Τμήμα Καταστολής του Εγκλήματος που ενεργούσε βάσει εντάλματος σύλληψης για βιαστή παιδιών πήρε τελικά τον άνθρωπό τους μετά από ένα δεκάχρονο κυνήγι.

Όταν ο Anusorn Samidee, 38, συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι ήταν ψηλά, χλωμό το πρόσωπό του και παραδέχτηκε τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια πριν, σύμφωνα με την Daily News.

Ο Anusorn, από το Loei, είχε κατηγορηθεί ότι βίασε τη 12χρονη θετή του κόρη στο Nakorn Sri Thammarat στη νότια Ταϊλάνδη το 2009.

Αλλά τράπηκε σε φυγή και απέφυγε τη φυλακή. Συνελήφθη χθες στη Σρι Ράτσα του Τσονμπούρι.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης ότι θα αντιμετωπίσει πολλαπλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της αποφυγής της επιβολής του νόμου πέρα ​​από τις κατηγορίες για βιασμό.

Δεν δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης πώς κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τον άνδρα.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉDaily News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/