Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης πρόκειται να ασκήσει δίωξη στο σαλόνι μασάζ όπου έχασε τη ζωή του αλλοδαπός τουρίστας αυτή την εβδομάδα

Το τμήμα δημόσιας υγείας της Ταϊλάνδης πρόκειται να ασκήσει δίωξη στο σαλόνι μασάζ όπου ένας Ισπανός πέθανε ενώ έκανε «μασάζ με λάδι».

Προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι ο κ. Vincente Fernandez πέθανε στο κέντρο της Pattaya από μια υπάρχουσα κατάσταση ενώ υποβαλλόταν σε αυτό που περιγράφεται ως «κοιλιακό μασάζ».

Ο Δρ Natthawut Prasertsiripong είπε ότι οι έρευνες δείχνουν ότι η εν λόγω αίθουσα μασάζ δεν είχε δικαίωμα να διαφημιστεί ως κατάστημα μασάζ υγείας και δεν είχε άδεια για μασάζ υγείας.

Επιπλέον, ο μόνος από το προσωπικό που δεν είχε τα προσόντα για να κάνει μασάζ υγείας ήταν αυτός που είχε δώσει στον Ισπανό τη θεραπεία του.

Το κατάστημα, που ονομάζεται Lotus Massage, αντιμετωπίζει πρόστιμα 40,000 μπατ για τη διαφήμιση ενός μασάζ υγείας και ο ιδιοκτήτης μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών ή/και πρόστιμο 50,000 μπατ επειδή δεν είχε την απαιτούμενη άδεια.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/