27χρονος Γερμανός τουρίστας ξυλοκοπήθηκε, βιάστηκε και δολοφονήθηκε στο Koh SiChang στο Chonburi, συνελήφθη Ταϊλανδός που φέρεται να ομολόγησε

Koh SiChang-

Μια 27χρονη Γερμανίδα τουρίστας, η Mariam Beelte, η οποία είχε κάνει διακοπές στην Πατάγια, ξυλοκοπήθηκε, βιάστηκε και δολοφονήθηκε την Κυριακή 8 Απριλίου 2019, σε μια ημερήσια εκδρομή στο Koh SiChang, το οποίο βρίσκεται ακριβώς βόρεια της πόλης, έξω από το Κόλπος Πατάγια.

Το σώμα της βρέθηκε καλυμμένο με φύλλα και πέτρες σε παραλία του νησιού την Κυριακή.

Η Μαριάμ είχε φτάσει περίπου το μεσημέρι χθες, Κυριακή 8 Απριλίου, σύμφωνα με τις αρχές που διερευνούσαν το περιστατικό. Λίγο μετά την άφιξή της, νοίκιασε ένα μηχανάκι για να εξερευνήσει μόνη της το νησί, ανέφερε η δήλωση της αστυνομίας.

Μια δεύτερη τουρίστρια, η οποία δεν κατονομάστηκε, ανακάλυψε το σώμα της ενώ περπατούσε στην παραλία περίπου στις 8 το βράδυ το βράδυ της Κυριακής.

Οι αξιωματούχοι ερεύνησαν την περιοχή και εξέτασαν το CCTV και εντόπισαν έναν ύποπτο στην περιοχή.

Ονομάστηκε ως 24χρονος Ταϊλανδός Ronnakorn Romreun, ντόπιος του νησιού. Μετά από τρίωρη ανάκριση φέρεται να παραδέχτηκε το έγκλημα.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι ο Ronnakorn δήλωσε ότι την είδε να καβαλάει τη μοτοσικλέτα της και τη βρήκε πολύ ελκυστική και προσπάθησε να την κάνει να συνομιλήσει. Αρνήθηκε τις προκαταβολές του και αυτό τον εξόργισε.

Έχει αναφερθεί από άλλα μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε από αξιωματούχους, ότι ο Ronnakorn δήλωσε ότι είχε υψηλή περιεκτικότητα σε κρυσταλλική ουσία κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Στη συνέχεια την ακολούθησε σε ένα βράχο που οδηγεί στο βουνό Phra Chulachomklao και στο κοντάρι σημαίας Assadang, είπε η αστυνομία, όπου τη βίασε. Φοβούμενος ότι μπορεί να ειδοποιήσει την αστυνομία και να τον ταυτοποιήσει, στη συνέχεια τη σκότωσε.

Έχει κατηγορηθεί για βιασμό, φόνο και απόκρυψη πτώματος. Αυτή τη στιγμή κρατείται χωρίς εγγύηση εν αναμονή της νομικής διαδικασίας.

Η γερμανική πρεσβεία και η οικογένεια έχουν ενημερωθεί για τα τραγικά γεγονότα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/