Ταϊλανδοί αξιωματούχοι συνέλαβαν 15 Ιάπωνες υπηκόους στο Chonburi για φερόμενη απάτη τηλεφωνικού κέντρου, χωρίς άδειες εργασίας

Πατάγια-

Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα σήμερα το πρωί, 30 Μαρτίου 2019, ο "Big Joke" Surachate Hakparn οδήγησε προσωπικά μια επιδρομή σε τηλεφωνικό κέντρο Ιαπώνων υπηκόων στο Chonburi που βρίσκεται στο Siam Royal Village με ένταλμα έρευνας από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Pattaya.

Οι Ιάπωνες υπήκοοι είχαν νοικιάσει ένα σπίτι για 65,000 μπατ από την κυρία Weena Supawarangkun.

Ο Surachate δήλωσε ότι οι Ιάπωνες ήταν υπεύθυνοι για μια απάτη τηλεφωνικού κέντρου που προκάλεσε ζημιές στα θύματα για τουλάχιστον 25 εκατομμύρια μπατ και ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι.

Όλοι οι Ιάπωνες υπήκοοι έχουν τουριστική βίζα 30 ημερών και δεν έχουν άδειες εργασίας.
52 τηλέφωνα εργασίας τύπου IP, 19 φορητοί υπολογιστές, 19 επιτραπέζιοι υπολογιστές και 16 δρομολογητές κατασχέθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία για την φερόμενη απάτη.

Ο Surachate δήλωσε στον Τύπο, συμπεριλαμβανομένου του The Pattaya News, ότι οι ξένες συμμορίες παριστάνονταν ως υπάλληλοι αξιόπιστων ιαπωνικών εταιρειών που παρείχαν δάνεια και εξαπατούσαν θύματα χρησιμοποιώντας την Ταϊλάνδη ως βάση για την επιχείρηση.

Ο κ. Hakparn δήλωσε ότι υπήρχαν πάνω από 500 θύματα της απάτης προτού η αστυνομική εργασία μεταξύ Ιαπωνίας και Ταϊλάνδης βοηθήσει να καρφωθεί η εγκληματική συμμορία.

Ο κατάλογος των Ιαπώνων που συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν σημαντικές κατηγορίες έχει ως εξής:
1.Κύριος Σινκούρο Χάντα 38
2.Me.Keiji Takeda 47
3.Mr.Takahide Takishta 26
4.Mr.Haruki Sagara 25
5.Κύριος Koraro Mishiro 29
6.Me.Yoshikatsu Ueda 49
7.Κύριος Yutaka Ikeda 45
8.Κύριος Τζιν Καβαγκούτσι 22
9.Mr.Koichi Furuta 24
10.Mr.Atsushi Uemura 40
11.Κύριος Yuuki Hirakawa 32
12.Κύριος Ryunosuke Inoue 24
13.Με.Γιασουτάκα 55
14.Κύριος Ryu Iwamoto 24
15.Κύριος Seiji Ikehara 34

Κατηγορίες θα αντιμετωπίσει και η Ταϊλανδή που τους νοίκιασε το σπίτι και δεν κατήγγειλε αλλοδαπούς που μένουν στη διεύθυνση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/