Οι εθνικές εκλογές είναι αυτή την Κυριακή, σε ισχύ η απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ

ΠΑΤΑΓΙΑ:–Οι πρώτες εθνικές εκλογές από το 2014 πραγματοποιούνται αυτήν την Κυριακή, μετά τις οποίες θα σχηματιστεί νέο νομοθετικό σώμα και θα οριστεί νέος πρωθυπουργός. Θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση των αρχών επιβολής του νόμου για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και να καταστείλουν κάθε πιθανή βία.

Για τη διασφάλιση ασφαλών και ομαλών εκλογών, θα τεθεί σε ισχύ ο νόμος που απαγορεύει την πώληση και τη διανομή αλκοολούχων ποτών. Αυτό σημαίνει ότι, βάσει νόμου, τα μπαρ πρέπει να είναι κλειστά μέχρι τις 6:00 μ.μ. (1800:23) το βράδυ του Σαββάτου, 24 Μαρτίου και να παραμείνουν κλειστά έως ότου κηρύξουν τη λήξη των εκλογών την Κυριακή XNUMX Μαρτίου.

Ο «κανόνας χωρίς αλκοόλ» ισχύει για όλους τους χώρους διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, αν και τα εστιατόρια ενδέχεται να παραμείνουν ανοιχτά εάν δεν πουλήσουν αλκοόλ. Επίσης, απαγορεύεται η δωρεάν προσφορά αλκοολούχων ποτών, ακόμη και σε ιδιωτικά πάρτι.

Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε στο Pattaya News ότι θα τεθεί σε ισχύ αυτό το Σαββατοκύριακο διασφαλίζοντας την τήρηση του νόμου, ανεξάρτητα από το εάν ένα άτομο έχει δικαίωμα ψήφου ή όχι.

Οι εκλογικοί νόμοι δήμων (έτος) 2482, τροποποιημένος 2523, άρθρο 12ΧΗ ορίζουν: «από τις 18:00 της ημέρας πριν από τις εκλογές μέχρι το τέλος της ημέρας των εκλογών απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να πουλήσει, να διανείμει, να δώσει. μακριά από το αλκοόλ ή σε πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις που σερβίρουν αλκοόλ» Το άρθρο 76 αναφέρει: «όποιος παραβαίνει αυτόν τον νόμο υπόκειται σε πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τα 10,000 μπατ ή σε φυλάκιση έως 1 έτους ή και στα δύο».

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/