Οδηγός Mini Van επιστρέφει χιλιάδες μπατ σε τσάντα στον τουρίστα

Ένας Ιάπωνας τουρίστας μεταδόθηκε σε βίντεο εκφράζοντας την εκτίμησή του από καρδιάς  οδηγός βαν, το Τμήμα Χερσαίων Μεταφορών (DLT) και την Τουριστική Αστυνομία της Πατάγια.

Ο Ryochi Mihashi, 46 ετών, είχε πάρει ένα μίνι βαν από τον σταθμό των λεωφορείων στο Rayong προς τη Νότια Πατάγια.

Αλλά άφησε την τσάντα του στο βαν – περιείχε 4,100 μπατ, 440 ΗΠΑ, 56,000 γιεν, ένα τηλέφωνο, ένα σημειωματάριο και άλλα αντικείμενα.

Ο ήρωας της ώρας ήταν ο οδηγός Somchai Bunsiri που παρέδωσε την τσάντα στο DLT την Κυριακή.

Με τη βοήθεια της Ιαπωνικής Πρεσβείας, εντοπίστηκε ο DLT και οι αστυνομικοί Mihashi-san.

Ένα βίντεο τον έδειξε να διασφαλίζει ότι όλα ήταν στη θέση τους – ήταν μέχρι το τελευταίο μπατ.

Καθώς ένας χαμογελαστός αντισυνταγματάρχης Piyapong Ensarn, αρχηγός της τουριστικής αστυνομίας της Pattaya, κοιτούσε τον ευχαριστημένο Ιάπωνα τουρίστα επιβεβαίωσε ότι όλα ήταν εντάξει.

Στη συνέχεια, με σπασμένα αγγλικά είπε ένα «πολύ, πολύ ευχαριστώ» στον οδηγό, το DLT και την αστυνομία.

Ολα καλά.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/