Φέρεται ότι μεθυσμένος αλλοδαπός έπεσε πάνω σε σειρά μοτοσικλετών, τραυματίζοντας σοβαρά αρκετούς τουρίστες και περαστικούς στο Beach Road (Βίντεο)

Ορισμένοι άνθρωποι αναρρώνουν τώρα στο νοσοκομείο αφού ένα αυτοκίνητο χτύπησε σε μια σειρά από μοτοσικλέτες που ήταν σταθμευμένες κατά μήκος της Pattaya Beach Road. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί σήμερα, 26 Φεβρουαρίου 2019.

Το βίντεο δείχνει ένα μαύρο Toyota Fortuner που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, το οποίο έπεσε πάνω στα παρκαρισμένα μηχανάκια.

Το όχημα οδηγούσε αλλοδαπός, φέρεται να είναι Άγγλος και σαράντα ετών, ο οποίος φάνηκε σύμφωνα με αστυνομικούς και μάρτυρες να είναι μεθυσμένος. Μάρτυρες ανέφεραν ότι οδηγούνταν με επικίνδυνα υψηλή ταχύτητα όταν ο οδηγός, ο οποίος δεν κατονομάζεται, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε με μια ομάδα τουριστών και Ταϊλάνδης σε μια σειρά μοτοσικλετών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά στο Σόι 13/3 κοντά στο Baywalk ενώ τουρίστες έκαναν ψώνια και περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Μεταξύ των τραυματιών, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν κατονομαστεί στον Τύπο αυτή τη στιγμή, είναι μια 61χρονη αλλοδαπή γυναίκα, ένας 45χρονος Ταϊλανδός και ένας αλλοδαπός άνδρας περίπου 65 ετών. Αρκετοί άλλοι περαστικοί τραυματίστηκαν ελαφρά. Συνολικά δεκαπέντε μηχανάκια και πολλά οχήματα υπέστησαν ζημιές όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

 

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε τον οδηγό και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβληθεί σε τεστ αίματος για αλκοόλ και να αντιμετωπίσει πολλές πιθανές κατηγορίες. Οι τραυματίες νοσηλεύονται σε τοπικά νοσοκομεία και αναρρώνουν από τα τραύματά τους. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/