Μικρό παιδί με λιωμένη μεθυσμένη μητέρα μπροστά στο Jomtien Family Mart προκαλεί ανησυχία στα social media

Jomtien-

Μια φωτογραφία μιας μικρής με τη μεθυσμένη μητέρα της προκάλεσε εκτεταμένα σχόλια στα social media.

Το παιδί απεικονίστηκε με τη μητέρα στο Jomtien έξω από ένα μίνι μάρκετ. Η μητέρα λιποθύμησε μπροστά στο μαγαζί και βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό.

Οι τοπικοί αξιωματικοί πήραν τη γυναίκα και το παιδί της και όταν νηφάλιασε αργότερα την πήραν σπίτι.

Ωστόσο, η ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook έστειλε θύελλα δυσμενών σχολίων προς τη μητέρα.

Κάποιοι προσφέρθηκαν να υιοθετήσουν το παιδί, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί οι άνθρωποι που δεν μπορούν να φροντίσουν σωστά τα παιδιά τα έχουν στην αρχή.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι συνεχίζουν να εξετάζουν την οικογενειακή κατάσταση της μητέρας και του παιδιού.

ΠΗΓΉThairath/Thaivisa
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/