Οι αξιωματούχοι της πόλης της Pattaya δίνουν μια φιλική υπενθύμιση: Με τους νέους νόμους για το κάπνισμα, το κάπνισμα σε λεωφορεία μπατ είναι παράνομο, με πρόστιμα έως και 5000 μπατ.

PATTAYA: – Οι αξιωματούχοι της Pattaya προειδοποίησαν τους χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς ότι το κάπνισμα στα οχήματα ή στους τερματικούς σταθμούς ή γύρω από αυτούς απαγορεύεται από έναν νέο νόμο για το κάπνισμα.

Ο Wilaiwan Phulunglua, Επικεφαλής του Τμήματος Πρόληψης και Αποκατάστασης Ναρκωτικών, και η νοσοκόμα Naanya Jantaraakard είπαν στους κατοίκους της κοινότητας Soi Khopai στις 11 Φεβρουαρίου ότι ο ενημερωμένος νόμος ισχύει για λεωφορεία μπατ, ταξί, μίνι βαν, τρένα, βάρκες, ακόμη και ταξί με μοτοσικλέτες.

Επιπλέον, το κάπνισμα απαγορεύεται σε απόσταση πέντε μέτρων από στάσεις λεωφορείων, στάσεις ταξί, τερματικούς σταθμούς λεωφορείων και τρένων και λιμάνια.

Οι τροποποιήσεις στον Νόμο για τον Έλεγχο του Καπνού του 2017 και μια οδηγία του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας του 2018, που δημοσιεύθηκαν τον Νοέμβριο, επεκτείνουν τις ζώνες απαγόρευσης του καπνίσματος μέσα και γύρω από κυβερνητικούς φορείς και κρατικές επιχειρήσεις σε πέντε μέτρα.

Όσοι πιαστούν να ανάβουν σε απαγορευμένους χώρους αντιμετωπίζουν πρόστιμα έως και 5,000 μπατ. Θα δοθούν πρώτα προειδοποιήσεις.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/