Honda LPGA Thailand Day One Σημειώσεις και αποτελέσματα

Honda LPGA Ταϊλάνδη, Πατάγια-

Η ENNY SHIN ΚΑΙ Η DANIELLE KANG ΑΠΑΓΩΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Για τις 26χρονες Jenny Shin και Danielle Kang, οι ψυχρές θερμοκρασίες στο Λας Βέγκας της Νεβάδα ήταν πολύ χαμηλές για τις προτιμήσεις τους και δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από τη ζέστη και την υγρασία της Ταϊλάνδης αρκετά γρήγορα.

«Είχε χιόνι στο Βέγκας [όταν έφυγα], και ακόμα χιονίζει», είπε ο Σιν, ο οποίος ανυπομονούσε να φτάσει στο Τσον Μπούρι. «Η υψηλότερη ήταν ίσως στους 32 βαθμούς, έλεγα: «Ανυπομονώ να φτάσω στην Ταϊλάνδη, ανυπομονώ να ιδρώσω». Δεν έχω ιδρώσει εδώ και πολύ καιρό, εκτός και αν πάω στο γυμναστήριο, οπότε αυτό είναι πολύ ωραίο για μένα».

«Μου αρέσει να παίζω στη ζέστη, αλλά είναι πολύ ζεστό αυτή τη στιγμή», είπε ο Kang, ο οποίος επέστρεψε έναν άψογο πρώτο γύρο 65 την Πέμπτη. «Νομίζω ότι κυρίως παίζω καλά γιατί προσπαθώ να επικεντρωθώ περισσότερο σε άλλα πράγματα, όπως το να πίνω νερό, να πηγαίνω στην τουαλέτα, να μένω δροσερός, να τρώω. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για να παίξουμε καλά στη ζέστη».

JUTANUGARN SISTERS ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ πλήθη
Οι αδερφές Jutanugarn εξέφρασαν ενθουσιασμό και οι δύο κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου στο Siam CC την Πέμπτη, αλλά η Νο. 1 του κόσμου χρειάστηκε μερικές τρύπες για να μπει σε ένα αυλάκι αφού ένιωσε νευρικότητα παίζοντας μπροστά στους Ταϊλανδούς θαυμαστές της. Το σκορ της περιελάμβανε έναν αετό, έξι πουλάκια, δύο μπαμπούλες και έναν διπλό μπαμπούλα, που χτύπησε εννέα από 14 φαΐ και 13 από 18 πράσινους.

«Σήμερα ήταν τόσο διασκεδαστικό», είπε η Αρίγια με έναν υπαινιγμό σαρκασμού. «Το χτυπάω παντού. Χτύπησα 3-ξύλο σαν 280, και άλλη μια τρύπα πέτυχα 80 γιάρδες, τόσο πολύ διασκεδαστικό.”

«Σχεδόν δεν ήμουν νευρική, αλλά σαν να είναι συναρπαστικό, στο μπλουζάκι, στην πρώτη τρύπα», είπε η μεγαλύτερη αδερφή Moriya, η οποία κάρφωσε ένα 3-κάτω των 69. «Ήρθαν πολλοί θαυμαστές. Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο πολύ γιατί είναι ο πρώτος γύρος. Είναι φυσικά μια γεμάτη εβδομάδα για εμάς, αλλά προσπαθούμε να την απολαύσουμε. Κάθε στιγμή εδώ είναι πάντα υπέροχη. Υποστήριξη θαυμαστών, υπέροχο γήπεδο γκολφ, παίζοντας στην πατρίδα. Τίποτα πολύ που μπορείς να ζητήσεις».

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ JENNIFER SETTING TRENDS ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΚΟΛΦΕΡ
Η Jennifer Song έφτασε στην Ταϊλάνδη την περασμένη εβδομάδα για να έχει λίγες μέρες για να εξασκηθεί και να προσαρμοστεί στον καιρό, καθώς δεν άντεξε τα κρύα μέτωπα που έπληξαν το Ορλάντο κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής. Η Σονγκ αρνήθηκε να αφήσει το κρύο να την εμποδίσει από την προπόνηση, γι' αυτό αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο εξάσκησης στη δική της αυλή.

«Εννοώ, σίγουρα το Ορλάντο είναι γνωστό για τον καλό καιρό, αλλά δεν ξέρω, για κάποιο λόγο αυτό το χειμώνα είχαμε μερικά κρύα μέτωπα. Δεν είχα όρεξη να πάω εκεί έξω για προπόνηση, οπότε αποφάσισα να αγοράσω μερικά δίχτυα για το πίσω μέρος του σπιτιού μου και έχω κάνει εξάσκηση στο σπίτι. Ήταν πολύ βολικό.”

Μετά το Song, η Eun-Hee Ji και ο Sung Hyun Park ακολούθησαν το παράδειγμά τους και αγόρασαν πατάκια εξάσκησης και για τις αυλές τους.

«Ήμουν ο αρχικός», είπε ο Σονγκ περήφανα. «Είμαι ο OG που το αγόρασα στα μέσα Δεκεμβρίου και όλοι οι άλλοι αποφάσισαν να με ακολουθήσουν».

ΑΣΟΙ SUWANNAPURA ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Η Thidapa Suwannapura έκανε το πρώτο hole-in-one της καριέρας της στο Νο. 4 με ένα 7-σίδερο από 165 γιάρδες κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του Honda LPGA Ταϊλάνδης. Ο άσος της ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερος περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους της που ακολούθησαν τον γηγενή Ταϊλανδό παίκτη.

«Οι άνθρωποι που περπατούν μαζί μου σήμερα, έλεγαν, "Πήγαινε, συνέχισε, συνέχισε να κυλάς, συνέχισε!" Απλώς το κοιτούσα και η μπάλα εξαφανίστηκε. Λέω, «Ααα, εντάξει», αυτή είναι η πρώτη φορά που έκανα μια τρύπα σε ένα τουρνουά, ακόμη και σε ένα επαγγελματικό τουρνουά. Αυτό ήταν κουλ."

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉhttp://www.lpga.com/news/2019-honda-lpga-thailand-round-one-notes
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/