Αμερικανοί στρατιώτες Cobra Gold εκπαιδεύονται στην επιβίωση στη ζούγκλα από ταϊλανδούς στρατιώτες, πίνουν αίμα φιδιού, τρώνε σκορπιούς, γκέκο, σκουλήκια

Η Ταϊλάνδη και οι Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξένησαν την τελετή έναρξης για την ετήσια στρατιωτική άσκηση Cobra Gold, τη μεγαλύτερη δραστηριότητα του είδους της στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού με 29 έθνη να συμμετέχουν ως συμμετέχοντες ή παρατηρητές.

Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία της άσκησης, η οποία ολοκληρώνεται στις 22 Φεβρουαρίου: στρατιωτική επιτόπια εκπαίδευση, ανθρωπιστική βοήθεια και εκπαίδευση για την αντιμετώπιση καταστροφών. Στους στόχους του περιλαμβάνονται

«ενισχύοντας την ασφάλεια στη θάλασσα, αποτρέποντας και μετριάζοντας τις αναδυόμενες απειλές ασθενειών και ανταποκρινόμαστε σε φυσικές καταστροφές μεγάλης κλίμακας», αναφέρεται σε ανακοίνωση των ΗΠΑ.

Αμερικανοί πεζοναύτες και άλλα διεθνή στρατεύματα παρατάχθηκαν την Τρίτη για να συμμετάσχουν στην παράδοση της ετήσιας εκδήλωσης να πίνουν αίμα από αποκεφαλισμένες κόμπρες, που πιστεύεται ότι περιέχει οφέλη για την υγεία για ανθρώπους που είναι αρκετά γενναίοι για να το καταναλώσουν.

«Έχουμε αυτή τη δυνατότητα να χωριστούμε ειδικά στη ζούγκλα που είναι τόσο πυκνή και να μπορούμε να συντηρηθούμε είναι ζωτικής σημασίας, οπότε ναι, είναι πολύ ωφέλιμο και απαραίτητο», δήλωσε στο Reuters ένας Αμερικανός πεζοναύτης που προσδιορίζεται ως ο λοχίας Γκρίφιν.

Επτά χώρες εκτός από την Ταϊλάνδη και τις Ηνωμένες Πολιτείες συμμετέχουν ενεργά: Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Κίνα, Ινδία, Ινδονησία, Μαλαισία και Νότια Κορέα. Συμμετέχουν περίπου 4,500 μέλη του προσωπικού των ΗΠΑ, σε ξηρά και θάλασσα.

Εδώ είναι μια καταπληκτική γκαλερί των στρατιωτών που απολαμβάνουν ένα δωρεάν γεύμα:

Εγγραφή
ΠΗΓΉReuters, Associated Press, Independent
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/