62χρονος Ταϊλανδός οικοδόμος σκοτώνεται σε τραγικό δυστύχημα σε τοπικό εργοτάξιο

Πατάγια-
Στις 13 Φεβρουαρίου 2019, περίπου στη 1 μ.μ., ένας 62χρονος Ταϊλανδός, ο κύριος Μανούν, σκοτώθηκε σε κατασκευαστικό ατύχημα σε εργοτάξιο που βρίσκεται στο Pratamnak soi Six.


Ο 21χρονος γιος του, που εργαζόταν μαζί του στο σημείο, είδε τραγικά το ατύχημα.

Ένας 31χρονος μάρτυρας του ατυχήματος δήλωσε ότι χειρίζονταν μια μικρή μπουλντόζα όταν ένα καλώδιο στην μπουλντόζα έσπασε και χτύπησε τον κύριο Μανούν στο πρόσωπο και στο στήθος που στεκόταν κοντά στην μπουλντόζα. Την μπουλντόζα χειριζόταν ο γιος του.


Οι διασώστες κλήθηκαν αμέσως και έδωσαν βοήθεια στο σημείο, ωστόσο τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και πέθανε επί τόπου.


Η αστυνομία και οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η ακατάλληλη συντήρηση της μπουλντόζας οδήγησε στο τραγικό ατύχημα και δεν κατηγόρησαν τον γιο για οποιοδήποτε λάθος χειριστή.
Δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν την έρευνα για την ακριβή αιτία του ελαττωματικού καλωδίου που έσπασε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/