Φρουρός ασφαλείας του νοσοκομείου της Ταϊλάνδης κατηγορείται ότι έκλεψε το πορτοφόλι ενός άνδρα που πέθανε από καρδιακή προσβολή στο πάρκινγκ, η οικογένεια εξοργίστηκε που δεν έγινε τίποτα

Σαραμπούρι-

Μια ταραγμένη κόρη έχει πάει στα μέσα ενημέρωσης για βοήθεια αφού ο πατέρας της ληστεύτηκε από έναν φύλακα του νοσοκομείου και αφέθηκε νεκρός στο πάρκινγκ. Ο πατέρας της φαινόταν να είχε έμφραγμα.

Η αστυνομία λέγεται ότι άφησε τον κλέφτη να φύγει και το νοσοκομείο -που υποσχέθηκε βοήθεια- δεν έκανε τίποτα άλλο από το να στείλει στεφάνι στην κηδεία.

Η Anucha Changsri, 25 ετών, μιλούσε στο Manager τη Δευτέρα, αφού ο πατέρας της Chayakorn Changsri, 49 ετών, οδηγός ταξί, πέθανε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Nong Khai στο Saraburi.

Ο Chaiyakorn, με καταγωγή από το Uttaradit, υπέφερε από καρδιακή πάθηση.

Ο Anucha είπε ότι είχε βγει με το ταξί του κανονικά από το σπίτι του στην υποπεριφέρεια Kumhak, Nong Khae, την περασμένη Τετάρτη το πρωί.

Αλλά καθώς οδηγούσε το ταξί του υπέστη έντονους πόνους στο στήθος και οδήγησε ο ίδιος στο νοσοκομείο Nong Khae. Καθώς έβγαινε από την καμπίνα του σε ένα τμήμα του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, έπεσε πάνω σε μια μεταλλική ακίδα που προεξείχε από ένα κομμάτι σκυροδέματος κατά τη διάρκεια μιας καρδιακής προσβολής.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν πλέον ακίνητος και φαινόταν ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.
,
Η αλλαγή της βάρδιας σεκιούριτι τον βρήκε αργότερα νεκρό και κλήθηκε η αστυνομία.

Το CCTV εξετάστηκε και έδειξε ξεκάθαρα τον πατέρα της να λιποθυμά και να πέφτει. Πέρασε ένας φύλακας και δεν πρόσφερε βοήθεια.

Αντίθετα, περπάτησε δύο φορές γύρω από το ταξί πριν κλέψει το πορτοφόλι του πατέρα της. Σκέφτηκε ότι περιείχε πιθανώς 10,000 μπατ καθώς ήξερε ότι ήταν καθ' οδόν για να πληρώσει μια δόση για ένα αυτοκίνητο αργότερα εκείνη την ημέρα.

Μετά την κλοπή του πορτοφολιού, ο φύλακας επέστρεψε στο περίπτερο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ο φρουρός δεν επικοινώνησε ποτέ με κανέναν για βοήθεια.

Η Anucha είπε ότι άσκησε κατηγορίες εναντίον του φρουρού στην αστυνομία, αλλά τον άφησαν να φύγει. Όταν αργότερα πήγαν να τον συλλάβουν στα καταλύματά του πίσω από το νοσοκομείο, είχε τραπεί σε φυγή.

Είπε ότι πίστευε ότι ο φύλακας είχε απολυθεί από το νοσοκομείο την Πέμπτη την επομένη του συμβάντος.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου υποσχέθηκε στην οικογένεια να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε.

Αλλά ήταν απλά λόγια, είπε η θλιμμένη κόρη.

Κανένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου δεν ήρθε στην κηδεία – απλώς έστειλαν στεφάνι.

Τώρα θέλει δικαιοσύνη για τον πατέρα της.

Η Thaivisa σημειώνει ότι μέχρι στιγμής τα πλάνα CCTV δεν φαίνεται να είναι δημόσια.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉManager Online, Thaivisa
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/