Το "Big Joke" συλλαμβάνει την Ταϊλανδή κυρία που έχει εξαπατήσει δεκάδες άνδρες για δέκα χρόνια

Μπανγκόκ-

Μια κοπέλα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη αφού εξαπάτησε Ιάπωνες τουρίστες και επιχειρηματίες τα τελευταία δέκα χρόνια.

Το Γραφείο Μετανάστευσης αναφέρει ότι ο Αρχηγός Μετανάστευσης Υποστράτηγος Σουραχάτε Χακπάρν ειδοποιήθηκε από την Πρεσβεία της Ιαπωνίας ότι, τους τελευταίους δύο μήνες, περισσότεροι από δέκα Ιάπωνες τουρίστες και επιχειρηματίες έχουν εξαπατηθεί από μια Ταϊλανδή κυρία.

Τους είχε πει ότι είναι αλλοδαπή που είχε χάσει τα χρήματα και την περιουσία της. Ζήτησε από τα θύματα της Ιαπωνίας να χρησιμοποιήσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για να λάβουν χρήματα από τους συγγενείς της.
Τότε τους είπε ότι οι συγγενείς της είχαν ήδη μεταφέρει χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και τους ζήτησε να την πληρώσουν.

Αλλά, το μαντέψατε, τα χρήματα δεν μεταφέρθηκαν ποτέ από την αρχή.

Πολλά θύματα την πίστεψαν και της έδωσαν μετρητά προτού καταλάβουν ότι δεν είχαν μεταφερθεί χρήματα στον λογαριασμό τους.

Η 43χρονη «Uthai» παραδέχτηκε ότι επέλεξε Ιάπωνες τουρίστες και επιχειρηματίες που είχε γνωρίσει σε hot spots του τουρισμού όπως οι Thong Lor, Asoke και Silom.

Είπε στην αστυνομία ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα για ταξίδια και τυχερά παιχνίδια.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThaiger, Ταϊλανδική Μετανάστευση
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/