Εκδηλώσεις για την κινεζική Πρωτοχρονιά για την επόμενη εβδομάδα, 4 και 5 Φεβρουαρίου

PATTAYA: – Τόσο θρησκευτικές όσο και διασκεδαστικές τελετές έχουν προγραμματιστεί για το επίσημο φεστιβάλ κινεζικής Πρωτοχρονιάς της Pattaya την επόμενη εβδομάδα.

Τη Δευτέρα, οι ακολουθίες που προσεύχονται στις κινεζικές θεότητες θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 11 π.μ. στο Δημαρχείο της Πατάγια, στο λόφο Pratamnak και στο Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan στη Naklua.

Στις 5 Φεβρουαρίου, μια παράσταση μουσικού οργάνου guzheng θα ανοίξει τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Central Festival Pattaya Beach, ενώ θα ακολουθήσουν εναρκτήρια λόγια από τον δήμαρχο Sonthaya Kunplome.

Στις 8 μ.μ. χοροί από δράκους και λιοντάρια με κοστούμια θα προηγηθούν παράστασης ακροβάτη. Στις 8:30 μ.μ. θα ανέβουν κινεζικές πολιτιστικές και τέχνες στη σκηνή και θα ακολουθήσει κινέζικη μουσική στις 9 μ.μ.

Τέλος, στις 10:30 θα εμφανιστεί η μουσική ηθοποιός Gesunova.

Η μουσική guzheng ξεκινά επίσης την εκδήλωση στην Walking Street στις 6 μ.μ. ακολουθούμενη από χορούς δράκων και λιονταριών, πολιτιστικές παραστάσεις και ακροβάτες καθώς και μια παρέλαση στην οδό Walking Street.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/