Εκδηλώσεις για την κινεζική Πρωτοχρονιά για την επόμενη εβδομάδα, 4 και 5 Φεβρουαρίου

PATTAYA: – Τόσο θρησκευτικές όσο και διασκεδαστικές τελετές έχουν προγραμματιστεί για το επίσημο φεστιβάλ κινεζικής Πρωτοχρονιάς της Pattaya την επόμενη εβδομάδα.

Τη Δευτέρα, οι ακολουθίες που προσεύχονται στις κινεζικές θεότητες θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 11 π.μ. στο Δημαρχείο της Πατάγια, στην θέα στον λόφο Pratamnak και στο Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan στη Naklua.

Στις 5 Φεβρουαρίου, μια παράσταση μουσικού οργάνου guzheng θα ανοίξει τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Central Festival Pattaya Beach, ενώ θα ακολουθήσουν εναρκτήρια λόγια από τον δήμαρχο Sonthaya Kunplome.

Στις 8:8, χοροί από δράκους και λιοντάρια με κοστούμια θα προηγηθούν παράστασης ακροβάτη. Στις 30:9 μ.μ. θα ανέβουν κινεζικές παραστάσεις πολιτισμού και τέχνης στη σκηνή και θα ακολουθήσει κινέζικη μουσική στις XNUMX μ.μ.

Τέλος, στις 10:30 θα εμφανιστεί η μουσική ηθοποιός Gesunova.

Η μουσική guzheng ξεκινά επίσης την εκδήλωση στο Walking Street στις 6 μ.μ. ακολουθούμενη από χορούς δράκων και λιονταριών, πολιτιστικά σόου και ακροβάτες καθώς και μια παρέλαση στην οδό Walking Street.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/