Εξάχρονο κορίτσι που βρέθηκε νεκρό στο Jomtien ξεχάστηκε από την υπηρέτρια που το άφησε σε δωμάτιο 32 ορόφων για να παίξει

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι βυθίστηκε μέχρι θανάτου αφού η μητέρα της –μια υπηρέτρια– την άφησε να παίξει σε ένα δωμάτιο στον 32ο όροφο σε ένα Jomtien Condo ενώ καθάριζε.

Το παιδί βρέθηκε στο έδαφος στο διαμέρισμα Jomtien Sai 2 καθώς η καμαριέρα έψαχνε μανιωδώς την κόρη της.

Δεν μπορούσε να θυμηθεί πού την είχε αφήσει όταν πήγε σε άλλους ορόφους για να καθαρίσει.

Ο επικεφαλής του σταθμού της Pattaya Pol Col Apichai Krobpetch είπε ότι η μητέρα του "Gift" (υποτιθέμενο όνομα) είχε πει ότι το παιδί ήταν άρρωστο και έτσι το πήρε μαζί της για να καθαρίσει. Το CCTV έδειξε ότι είχε αφήσει το παιδί στο δωμάτιο 3202 στον 32ο όροφο περίπου στις 3 μ.μ. Το παιδί βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα στις 4.30 το απόγευμα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο δωμάτιο.

Χρειάστηκαν πολλές ώρες για να αναγνωριστεί η μητέρα καθώς το σώμα του παιδιού μεταφέρθηκε στο τοπικό νεκροτομείο για εξέταση. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η κατάσταση του παιδιού ήταν ασαφής και βρέθηκε αργότερα το βράδυ.

Κανείς δεν είχε μπει στο δωμάτιο από τότε που η υπηρέτρια την άφησε εκεί. Τα σημάδια από τα δάχτυλα ενός παιδιού βρέθηκαν στο μπαλκόνι με γυάλινη πρόσοψη που δείχνουν ότι είχε πάει εκεί και ανέβηκε.

Προς το παρόν, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από την αστυνομία της Πατάγια.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/