Ανώτερος Πρέσβης της Κίνας επισκέπτεται την Πατάγια, εκφράζει ανησυχία για τους κινέζους πνιγμούς και την ασφάλεια

Μια αντιπροσωπεία υψηλού προφίλ αξιωματούχων της κινεζικής πρεσβείας στην Ταϊλάνδη μετέβη χθες στην Πατάγια για να ζητήσει βελτιωμένη ασφάλεια για τους υπηκόους της.

Η κίνηση ακολουθεί μεγάλο αριθμό θανάτων από πνιγμό Κινέζων που επισκέπτονταν το θέρετρο.

Ο ανώτερος γραμματέας της πρεσβείας Zhou Guangxu είπε σε συνάντηση στο αρχηγείο της τουριστικής αστυνομίας ότι ένας μεγάλος αριθμός Κινέζων Pattayaeople θα επισκεφθεί τη «Χρυσή Εβδομάδα» από τις 4 έως τις 10 Φεβρουαρίου και θέλει να δει καλύτερη φροντίδα για τους συμπατριώτες του, ειδικά αυτούς που κολυμπούν ή κάνουν θαλάσσια σπορ .

Είπε ότι το 80% των θανάτων από πνιγμό στην Πατάγια ήταν Κινέζοι.

Οι αρχές και οι χειριστές της Ταϊλάνδης υποσχέθηκαν περισσότερη σήμανση ειδικά στα ταχύπλοα και καλύτερη επικοινωνία για την παροχή συμβουλών στους Κινέζους υπηκόους σχετικά με τους κινδύνους, ανέφερε ο Διευθυντής.

Επιπλέον, ο κ. Zhou ζήτησε να γίνουν έλεγχοι ασφαλείας σε σκάφη και λεωφορεία.

Ζήτησε να είναι αυστηρά τα καταστήματα που ενοικιάζουν μοτοσυκλέτες και να νοικιάζουν ποδήλατα μόνο σε όσους τουρίστες έχουν διεθνείς άδειες. Ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία για την επιβολή και αυτής της πτυχής της ασφάλειας.

Και ζήτησε να προσέλθουν περισσότεροι υπάλληλοι που θα μπορούσαν να μιλούν κινέζικα, καθώς αναγνώριζε ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες του δεν μπορούσαν να μιλούν ούτε ταϊλανδέζικα ούτε αγγλικά.

Η Thaivisa σημειώνει ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ένας Κροάτης υπήκοος έσωσε δύο Κινέζους από πνιγμό στην παραλία.

Έχουν γίνει κλήσεις για ναυαγοσώστες, αλλά αυτή η πτυχή της ασφάλειας δεν αναφέρθηκε στο άρθρο του Manager.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΔιευθυντής Online
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/