Συνελήφθη ο κατά συρροή κλέφτης που φέρεται να έκλεψε πάνω από 300,000 μπατ από πολλούς τουρίστες στο Jomtien

Jomtien-
Ένας 29χρονος Ταϊλανδός, ο κ. Anukarn Sunoff, συνελήφθη από την αστυνομία της Pattaya την Παρασκευή και κατηγορείται για τουλάχιστον τέσσερις κλοπές σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία της περιοχής.

Ο ύποπτος κατηγορείται ότι μπήκε σε τοπικά διαμερίσματα και ξενοδοχεία και πήγε στις πισίνες τους αναζητώντας τουρίστες που είχαν αφήσει τα κλειδιά του δωματίου τους σε ξαπλώστρες ή έπιπλα ενώ κολυμπούσαν. Η αστυνομία δηλώνει ότι στη συνέχεια έπαιρνε το κλειδί του δωματίου, το οποίο συνήθως αναγράφεται με σαφήνεια στα περισσότερα ξενοδοχεία ως προς τον αριθμό του δωματίου, θα αποκτούσε πρόσβαση στα δωμάτια του θύματος και στη συνέχεια θα το έκλεβε.

Τέσσερις ξεχωριστοί τουρίστες, ο κ. Alexsandr Soltanov, 53 ετών, ο κ. Denis Kurchenko, ο κ. Ralf Meyer και ο κ. Britt Birgersson βίωσαν όλοι το ίδιο παρόμοιο έγκλημα την περασμένη εβδομάδα. Δύο από τους άνδρες έμεναν στο διαμέρισμα Rizin. Τα άλλα δύο διαμερίσματα ήταν η κατοικία Amazon και Joy.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο ύποπτος είναι γνωστός στην αστυνομία και τον αναγνώρισε λόγω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στα κτίρια του διαμερίσματος.

Ο ύποπτος φέρεται να έχει κλέψει σχεδόν 300,000 μπατ συνολικά από τα τέσσερα θύματα, καθώς και διαβατήρια, φορητούς υπολογιστές, πολλαπλά κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες και κάρτες ATM, ακριβά ρολόγια και γυαλιά. Πολλά από τα αντικείμενα ήταν κλειδωμένα σε χρηματοκιβώτια, ωστόσο, ο ύποπτος κατάφερε να σπάσει τα χρηματοκιβώτια και να κλέψει τα τιμαλφή που βρίσκονταν μέσα.

Ο ύποπτος θα αντιμετωπίζει σημαντική ποινή φυλάκισης για τις κλοπές και στους τουρίστες θα επιστραφούν τα υπάρχοντά τους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/