Ρώσος τουρίστας πέφτει από την οροφή του λόμπι του ξενοδοχείου Pattaya μετά από μεθυσμένο κόλπο

Πατάγια-

Μια 27χρονη Ρωσίδα υπήκοος, η κα Natalya Tarasyuk, βυθίστηκε στη μεταλλική οροφή του δεύτερου ορόφου του λόμπι του ξενοδοχείου Pattaya Garden και έπεσε στο τσιμεντένιο πάτωμα γύρω στις 5 π.μ. σήμερα το πρωί, παθώντας διάσειση και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ο σύζυγός της και ένα δεύτερο ζευγάρι κάλεσαν τις υπηρεσίες ασθενοφόρου στο σημείο όπου μια ζαλισμένη, βαριά μεθυσμένη και μπερδεμένη κυρία Tarasyuk μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο σύζυγός της δήλωσε ότι οι τέσσερις είχαν καταναλώσει πολύ αλκοόλ όταν ο υΑν είχε την υπέροχη ιδέα να σκαρφαλώσει στη λεπτή μεταλλική οροφή του λόμπι και να χορέψει από το παράθυρο του δωματίου τους. Δήλωσε ότι προσπάθησαν να τη σταματήσουν, αλλά δεν άκουγε και ανέβηκε στην ταράτσα ούτως ή άλλως.

Η οροφή υποχώρησε ενώ χόρευε πάνω της και έπεσε στο έδαφος.

Δεν αναμένεται να πάει να χορέψει ξανά σε μεταλλική στέγη κάποιου ξενοδοχείου στο εγγύς μέλλον.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/