Ο 31χρονος αγνοούμενος ψαράς βρέθηκε νεκρός στην παραλία Jomtien, δεν υπάρχει υποψία επιθετικού παιχνιδιού

Το πτώμα του Withoon Uisakul, 31 ετών, εντοπίστηκε από το ψαροκάικο Sanan Samut και βγήκε στην ακτή στην παραλία Jomtien στις 6 το πρωί.

Ο κύριος Withoon πνίγηκε και εξαφανίστηκε το απόγευμα της 5ης Ιανουαρίου, ενώ οδηγούσε το νέο του αλιευτικό σκάφος. Έχασε τον έλεγχο ενώ έκανε μια στροφή και έπεσε στη θάλασσα πριν η προπέλα του σκάφους χτυπήσει στο κεφάλι του, είπε η αστυνομία.

Η μητέρα του, Saijai Sukkrajang, 53, και η σύζυγός του, 29 μηνών έγκυος, Rujia Lohkham, XNUMX ετών, ξέσπασαν σε κλάματα βλέποντας το σώμα του. Το πτώμα στάλθηκε για νεκροψία στο νοσοκομείο Bang Lamung.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/