Ο 31χρονος αγνοούμενος ψαράς βρέθηκε νεκρός στην παραλία Jomtien, δεν υπάρχει υποψία επιθετικού παιχνιδιού

Το σώμα του Withoon Uisakul, 31 ετών, εντοπίστηκε από το ψαρόβαρκα Sanan Samut και μεταφέρθηκε στην ακτή στην παραλία Jomtien στις 6 το πρωί.

Ο κ. Withoon πνίγηκε και εξαφανίστηκε το απόγευμα της 5ης Ιανουαρίου, ενώ οδηγούσε το νέο του αλιευτικό σκάφος. Έχασε τον έλεγχο ενώ έκανε μια στροφή και έπεσε στη θάλασσα προτού η προπέλα του σκάφους χτυπήσει στο κεφάλι του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η μητέρα του, Saijai Sukkrajang, 53 ετών, και η σύζυγός του, 29 μηνών έγκυος, Rujia Lohkham, XNUMX ετών, ξέσπασαν σε κλάματα βλέποντας το σώμα του. Το πτώμα στάλθηκε για νεκροψία στο νοσοκομείο Bang Lamung.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/