Πιλότος με αναπηρία που προσπαθεί να πετάξει σε όλο τον κόσμο συντρίβεται στο Chon Buri

Πατάγια-

Ένα βίντεο κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές ενός ελαφρού αεροσκάφους που συνετρίβη χθες στη Σρι Ράτσα, στο Τσον Μπούρι. Πλάνα δείχνουν επίσης τις συνέπειες της συντριβής.

Το αεροσκάφος οδηγήθηκε από τον Mike Lomberg, έναν Νοτιοαφρικανό που πετούσε μέσω της Ταϊλάνδης ως μέρος μιας περιπέτειας πτήσης σε όλο τον κόσμο.

Το ιδιωτικό ελαφρύ αεροσκάφος προσγειώθηκε χθες στο Chon Buri, σκοτώνοντας τον πιλότο.

Το αεροπλάνο με στροβιλοκινητήρα, το οποίο ερχόταν για προσγείωση στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Rajamangala East στην περιοχή Si Racha της επαρχίας Chon Buri, συνετρίβη και πήρε φωτιά, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.

Ο πιλότος, ο 60χρονος Μάικ Λόμπεργκ, Νοτιοαφρικανός υπήκοος, σκοτώθηκε ακαριαία μέσα στο αεροσκάφος του. Είχε πετάξει από την επαρχία Τσιάνγκ Ράι στη βόρεια Ταϊλάνδη και θα κατευθυνόταν στο Πουκέτ σήμερα. Χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι για να κυκλοφορεί όταν δεν πετούσε καθώς ήταν παραπληγικός ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος και πιστεύεται ότι ήταν δοκιμαστικός πιλότος.
Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του συμβάντος, το οποίο ενδέχεται να αφορά σε δυσλειτουργία του κινητήρα.

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/