Το Υπουργείο Τουρισμού αναφέρει ότι η κινεζική τουριστική αγορά έχει ανακάμψει, παρουσιάζει ανοδική τάση

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – Το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού (MOTS) ανέφερε ότι ο αριθμός των Κινέζων τουριστών που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη έχει ανακάμψει και τώρα παρουσιάζει αύξηση.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Weerasak Kowsurat σχολίασε επίσης την τελετή υποδοχής του 10 εκατομμυρίου Κινέζου επισκέπτη στην Ταϊλάνδη, λέγοντας ότι η εκδήλωση είναι μέρος μιας εκστρατείας της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) για την προώθηση του ταϊλανδικού τουρισμού από τους Κινέζους. μαζί με την παρουσίαση μιας θετικής εικόνας για την Ταϊλάνδη.

Είπε ότι το ένα τρίτο των 30 εκατομμυρίων ετήσιων διεθνών επισκεπτών στην Ταϊλάνδη είναι από την Κίνα, ενώ φέτος είναι η πρώτη όπου ο αριθμός των Κινέζων επισκεπτών έφτασε τα 10 εκατομμύρια άτομα.

Η TAT πιστεύει τώρα ότι η κινεζική αγορά έχει ανακάμψει και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, με τα στοιχεία του 2018 να δείχνουν αύξηση 5-7% από έτος σε έτος και να δημιουργούν έσοδα 590 δισεκατομμυρίων μπατ, τα οποία θεωρούνται αύξηση 10-12%.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/