Ψηφιακή άδεια οδήγησης στην Ταϊλάνδη στις αρχές του επόμενου έτους

Σταμάτησε σε σημείο ελέγχου; Ψάχνετε στην τσάντα σας για την άδεια και την ταυτότητά σας;

Μια νέα εφαρμογή θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στην οποία οι αυτοκινητιστές θα μπορούν να δείξουν τα διαπιστευτήριά τους σε οποιονδήποτε αξιωματικό επιβολής του νόμου στην Ταϊλάνδη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να έχετε μαζί σας φυσική άδεια. Η αστυνομία θα μπορεί να σαρώσει έναν κωδικό QR και να ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των απαγορεύσεων ή των εκκρεμών προστίμων.

Σε περίπτωση ατυχήματος, το προφίλ του οδηγού θα περιλαμβάνει επίσης ζωτικής σημασίας πληροφορίες όπως ομάδα αίματος, αλλεργίες και τοποθεσία.

Η ανταπόκριση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν μέχρι στιγμής πολύ υποστηρικτική, ωστόσο, ορισμένα άτομα εξέφρασαν την ανησυχία ότι η εφαρμογή θα απαιτήσει εντοπισμό GPS και έθεσαν ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο της αστυνομίας και της κυβέρνησης πιθανώς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα για την παρακολούθηση ιδιωτών.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/