Η πυρκαγιά ηλεκτρικού ρεύματος πίσω από τη λεωφόρο προκαλεί μικρές ζημιές, ειδοποιεί τουρίστες και ντόπιους

Διερευνάται σήμερα το μεσημέρι ηλεκτροφωτιά που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε καλώδια επικοινωνίας πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue, χθες στις 3:00.

Η φωτιά σόκαρε τουρίστες και ντόπιους όταν μια ξαφνική λάμψη και μια σπίθα έβαλαν φωτιά σε μεγάλο τμήμα των γραμμών επικοινωνίας χθες. Η περιοχή είναι πολύ διακινούμενη και η φωτιά έγινε μάρτυρας δεκάδων.

Τα καλώδια ήταν ακριβώς πάνω από μια στάση ταξί μοτοσυκλετών. Οι οδηγοί ανησύχησαν από την ξαφνική πυρκαγιά αλλά κανείς από αυτούς δεν τραυματίστηκε. Ήταν επίσης υπεύθυνοι να κρατούν τους τουρίστες μακριά από τις φλόγες και να καλούν την πυροσβεστική.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν γρήγορα και έσβησαν τη φωτιά μέσα σε περίπου είκοσι λεπτά. Ευτυχώς η φωτιά δεν προκάλεσε μεγάλες ζημιές.

Αξιωματούχοι που μίλησαν στο Pattaya News δήλωσαν ότι οι γραμμές θα αντικατασταθούν και ολόκληρη η περιοχή θα ερευνηθεί.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/