Δεύτερος θα ήταν ο Gold Shop Robber σε μια εβδομάδα που ξεγελιέται από την αυτόματη κλειδαριά της πόρτας (Βίντεο)

Ένας άνεργος άνδρας από τη βορειοανατολική Ταϊλάνδη δοκίμασε πολλούς τρόπους να βγάλει χρήματα – αλλά κανένας δεν πέτυχε. 
Έτσι ο Suphachai Panthong, 27 ετών, από το Sisaket αποφάσισε να ληστέψει το κατάστημα χρυσού Boonchai Yaowarat στη Σρι Ράτσα στις 30 Νοεμβρίου 2018, γύρω στις 6:00 μ.μ.
Ο κ. Panthong δοκίμασε ένα χρυσό κολιέ βάρους ενός μπατ, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να δοκιμάσει την εφαρμογή. Στη συνέχεια, προσπάθησε να κάνει μια παύλα για το αυτοκίνητο απόδρασης Yamaha Fino της κόκκινης πινακίδας που περίμενε έξω.
Ο ιδιοκτήτης Jarae Nitikarun, 41 ετών, δεν έπρεπε να ξεγελαστεί. Είχε ήδη κλειδώσει την ηλεκτρονική εξώπορτα. Ο κύριος Panthong κατάλαβε αμέσως ότι τον έπιασαν, έβγαλε το κολιέ και περίμενε ήρεμα την αστυνομία.
Η τοπική αστυνομία βρήκε τον άτυχο επίδοξο ληστή να τους περιμένει. Παραδέχθηκε πλήρως το έγκλημα στην αστυνομία και τέθηκε υπό ειρηνική κράτηση.
Είχε πρόσφατα απολυθεί από τη δουλειά του σε ένα τοπικό εργοστάσιο, είπε, και δοκίμασε άλλους τρόπους για να πάρει χρήματα χωρίς επιτυχία.
Οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να αντιμετωπίσει πολλαπλές κατηγορίες και ενδεχομένως πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα. Αυτός είναι ο δεύτερος άνδρας μέσα σε μια εβδομάδα που επιχειρεί να ληστέψει ένα τοπικό κατάστημα χρυσού που σταμάτησε από το σύστημα αυτόματης κλειδαριάς στο κατάστημα.
Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Βίζα, Καθημερινά Νέα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/