Γυναίκα από το Λάος σε παραμονή πιάστηκε να ζητιανεύει στην Πατάγια με νεογέννητο παιδί

Πατάγια-

Στις 30 Νοεμβρίου 2018, η αστυνομία συνέλαβε την κα Phamay Viengsanga, 20 ετών, επειδή παρέμεινε σε παραμονή για σχεδόν οκτώ μήνες και επαιτεία με ένα νεογέννητο παιδί στον Third Road στην Πατάγια. Το παιδί υποπτεύεται ότι δεν είναι δικό της.

Η γυναίκα είχε αναφερθεί ότι επαιτεία μπροστά από μια κατοικία στην Τρίτη Οδό με ένα νεογέννητο παιδί και ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία στις 25 Νοεμβρίου 2018. Ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι η κα Viengsanga άφησε το παιδί στο σημείο και τράπηκε σε φυγή. Το παιδί τέθηκε υπό κράτηση από λειτουργούς κοινωνικής πρόνοιας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τοπικό ιατρικό κέντρο και το φροντίζουν. Η κα Viengsanga συνελήφθη σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2018.

Η κυρία Viengsanga, η οποία κατάγεται από το Λάος, δήλωσε ότι πριν από εννέα μήνες ήρθε στην Πατάγια για να δουλέψει σε μια μπυραρία. Δήλωσε ότι γνώρισε έναν Ιάπωνα που γνωρίζει μόνο ως κύριο Κιμ, 35 ετών, και ότι την έμεινε έγκυος. Δήλωσε ότι ζούσε σε ένα δωμάτιο στο Soi Buakhao στην κατοικία Little Chord όπου και συνελήφθη.

Δήλωσε ότι γέννησε νωρίτερα αυτό το μήνα μόνη της στο σπίτι. Η αστυνομία δεν πιστεύει πλήρως αυτή τη δήλωση, καθώς η κα Viengsanga έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε επαιτεία με παιδιά που δεν είναι δικά της. Επιπλέον, η αστυνομία εντόπισε μια πρόσφατη φωτογραφία της κας Viengsanga έξω να τρώει και να πίνει με δύο άγνωστους άνδρες, που υποπτεύονται ότι είναι από το Λάος.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν ότι η πλειοψηφία των γυναικών ζητιάνων στην περιοχή της Πατάγια είναι από το Λάος και οργανώνονται από ξένα κυκλώματα που φέρνουν τα παιδιά και τις γυναίκες εδώ για να κερδίσουν χρήματα.

Η κα Viengsanga θα κατηγορηθεί και θα απελαθεί πίσω στο Λάος. Έκανε μια αναπαράσταση με την αστυνομία στην κατοικία στο Third Road σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2018. Το παιδί θα συνεχίσει να τυγχάνει της κατάλληλης φροντίδας και οι υπάλληλοι της κοινωνικής πρόνοιας δήλωσαν ότι θα λάβει την κατάλληλη θεραπεία και θα βρει ένα καλό σπίτι.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/