Τουρίστας έκλεψε 12,000 μπατ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του από Ταϊλανδή, συνελήφθη ύποπτος (Βίντεο)

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια πήρε μια «καλλιτέχνη μασάζ» της Walking Street σε μια αναπαράσταση για τις κάμερες αφού έκλεψε εκατοντάδες ευρώ αξίας περίπου 12,000 μπατ από έναν τουρίστα. 

Ο άνδρας που δεν κατονομάστηκε στο theNnews είχε συναντήσει τη Netrathip "Kaew" Yingyong, 48 ετών, στον δρόμο την Κυριακή και την πήγε πίσω στο δωμάτιο 218 σε ένα κοντινό ξενοδοχείο στη Νότια Πατάγια για ένα "μασάζ".

Μετά από αυτό που ο τουρίστας αποκάλεσε «μασάζ», ο τουρίστας αποκοιμήθηκε και ο Kaew πέρασε από τα υπάρχοντά του βγάζοντας 200 ευρώ και 4,000 μπατ Ταϊλάνδης, περίπου συνολικά 12,000 μπατ. Ο τουρίστας ανακάλυψε την κλοπή και ανέφερε το θέμα στην αστυνομία της Πατάγια.

Το CCTV σύντομα την οδήγησε στην πτώση και στην κατηγορία της κλοπής τις ώρες του σκότους. Η γυναίκα είχε αφήσει επίσης το δελτίο ταυτότητάς της στη ρεσεψιόν που είχε κάνει σωστά αντίγραφο και έτσι πιάστηκε εύκολα.

Το βίντεο έδειχνε τον Kaew να δείχνει τη βαλίτσα του τουρίστα και μερικά ρούχα σε μια ντουλάπα.

Ο μετέπειτα αρχηγός Pol Col Apichai Krobpetch δέχτηκε την παραδοχή της ενοχής της Kaew και την κράτησε.

Θα διωχθεί σύμφωνα με το νόμο της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/