25χρονος Ταϊλανδός πνίγηκε στην παραλία Jomtien, πιθανή αυτοκτονία

Jomtien-

Στις 1:30 μ.μ. σήμερα το απόγευμα, 24 Νοεμβρίου 2018, το σώμα ενός 25χρονου Ταϊλανδού, του κ. Veeraphat Sudjai, ανασύρθηκε από την ομάδα καταδύσεων Pattaya Sea Rescue περίπου 300 μέτρα μακριά από την ακτή της παραλίας Jomtien στο Na Jomtien.

Ο κ. Sudjai είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος από φίλους και συγγενείς το προηγούμενο απόγευμα. Είχε πιει με φίλους και αναφέρθηκε ότι ήταν σε «σκοτεινή διάθεση» όταν αποφάσισε να κολυμπήσει γύρω στη 1:00 π.μ. Ένας μάρτυρας αναφέρει ότι κολύμπησε για λίγο και επέστρεψε και μετά αποφάσισε να πιει κι άλλο.

Στη συνέχεια αποφάσισε να κολυμπήσει για δεύτερη φορά και να κολυμπήσει πιο έξω. Ο μάρτυρας, ο οποίος δεν κατονομάστηκε στο The Pattaya News, δήλωσε ότι ο κ. Sudjai φώναξε για βοήθεια, αλλά κανείς δεν κατάφερε να τον πλησιάσει εκείνη τη στιγμή. Η Sea Rescue κλήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να αναζητήσει τον κ. Sudjai λόγω των συνθηκών μέχρι την ημέρα. Χρειάστηκαν σχεδόν επτά ώρες αναζήτησης για να εντοπιστεί το σώμα του κ. Sudjai.

Ο κ. Sudjai κρατούσε το πορτοφόλι του και το κινητό του στις τσέπες του, κάτι που οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ήταν πολύ ασυνήθιστο για κάποιον που πήγαινε για κολύμπι. Θα διερευνήσουν περαιτέρω το περιστατικό και θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν το CCTV από ένα κοντινό θέρετρο.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/