Η αστυνομία της Πατάγια πραγματοποιεί «επίδειξη ενότητας» για το Σαββατοκύριακο του Loy Krathong, ανακοινώνει τρεις τομείς εστίασης

Πατάγια-

Στις 21 Νοεμβρίου 2018, ενόψει του πολυάσχολου Σαββατοκύριακου των διακοπών στο Loy Krathong, η αστυνομία της Pattaya, με επικεφαλής τον αρχηγό της αστυνομίας Apichet Krobpech, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου και επίδειξη ενότητας μπροστά από το αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται στο Soi 9 στην Pattaya της Ταϊλάνδης.

Αυτό το Σαββατοκύριακο χιλιάδες τουρίστες, ντόπιοι και εκπατρισμένοι αναμένεται να πάρουν το δρόμο τους προς τις παραλίες για να ξεφύγουν από τις ανησυχίες και τις ανησυχίες τους για το προηγούμενο έτος και να κάνουν ευχές και αξίες για το μέλλον.

Η αστυνομία της Πατάγια ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γιορτάσουν το φεστιβάλ παραδοσιακά και να μείνουν μακριά από δραστηριότητες που δεν είναι σεβαστές και στο πνεύμα του Loy Krathong.

Ανακοίνωσαν τρεις τομείς εστίασης αυτό το Σαββατοκύριακο για τους αξιωματικούς:

1. Ο διάδρομος πεζών στην παραλία στο Beach Road και περιπλανώμενες περιπολίες. Δήλωσαν ότι δεν θα γίνει ανεκτή οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης πυροσβεστικών φαναριών, πυροτεχνημάτων, ποτών, πορνείας κ.λπ. Έχουν διπλασιάσει τις περιπολίες και η αστυνομία θα είναι έξω και περίπου όλο το Σαββατοκύριακο για να διασφαλίσει ότι οι τουρίστες και οι ντόπιοι είναι ασφαλείς. Η αστυνομία υπενθυμίζει στους τουρίστες ότι τα πυροσβεστικά φανάρια απαγορεύονται ΑΥΣΤΗΡΑ και είναι αντίθετα με το νόμο και θα επιβάλει πρόστιμα και κυρώσεις.

2. Σημεία της Κεντρικής Αστυνομίας στη μέση της παραλίας Pattaya και της παραλίας Jomtien. Αυτά θα είναι επανδρωμένα με τουριστική και τακτική αστυνομία και αφιερωμένα στη διασφάλιση της ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων.

3. Σημεία ελέγχου DUI και τυχαίοι έλεγχοι οχημάτων θα ανεγερθούν σε όλη την πόλη.

Η αστυνομία υπενθύμισε στους ντόπιους, τους ομογενείς και τους τουρίστες ότι το ποτό και η οδήγηση δεν θα είναι ανεκτά. Δήλωσαν επίσης ότι το ποτό δεν αποτελεί μέρος του φεστιβάλ και θα επιβάλει τον κανόνα «Απαγορεύεται το ποτό στην παραλία». Τέλος, η αστυνομία θα παρακολουθεί τους δρομείς μοτοσικλετών και οποιονδήποτε κινδυνεύει να πυροβολήσει με όπλο στον αέρα για να γιορτάσει τις διακοπές που ήταν προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News ευχόμαστε σε όλους ένα ασφαλές και εορταστικό Σαββατοκύριακο διακοπών.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/