Δύο Ρώσοι τουρίστες επιτίθενται χωρίς πρόκληση με μπουκάλι σε Ινδούς τουρίστες, συνελήφθησαν στην κεντρική Πατάγια

Πατάγια-

Στις 11:30 μ.μ., 10 Νοεμβρίου 2018, στη διασταύρωση του Central Pattaya Klang και του Second Road by the Tops Bowling Alley, ένα παντρεμένο ζευγάρι Ρώσων που ήταν πολύ μεθυσμένο, επιτέθηκε σε μια ομάδα μεσήλικων Ινδών τουριστών για κάτι που φαινόταν ότι δεν ήταν καθόλου λόγος με ένα γυάλινο μπουκάλι μπύρας μπροστά σε σχεδόν δώδεκα σοκαρισμένους μάρτυρες.

Οι τουρίστες, οι οποίοι αρνήθηκαν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας και δεν συνεργάστηκαν με τις αρχές, τον Τύπο και τους περαστικούς όπως δείχνει το βίντεό μας, συνελήφθησαν μετά από σύντομη καταδίωξη. Η μόνη πληροφορία που έδωσαν στις αρχές, την οποία συνέχισαν να τους ουρλιάζουν, είναι ότι είναι Ρώσοι και παντρεμένοι.

Μάρτυρες δήλωσαν στο The Pattaya News ότι μια μικρή ομάδα Ινδών τουριστών κανονίζονταν για ένα λεωφορείο μπατ στη διασταύρωση όταν το πολύ μεθυσμένο ζευγάρι, που φαίνεται να είναι στα τέλη της δεκαετίας των είκοσι ή στις αρχές των τριάντα, πλησίασε με τα πόδια από την κατεύθυνση της παραλίας Πατάγια. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και αρκετοί οδηγοί μοτοταξί, η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει «Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία» και προχώρησε να επιτεθεί στους τουρίστες με μισό γεμάτο μπουκάλι μπύρα, σπάζοντας το στη διαδικασία. Ο άνδρας Ρώσος τουρίστας επιχείρησε να επιτεθεί με τις γροθιές του στην ομάδα Ινδιάνων, στην οποία υπήρχαν γυναίκες μέσης ηλικίας.

Οι οδηγοί μοτοταξί κοντά και άλλοι τουρίστες διέλυσαν τη συμπλοκή και το ζευγάρι Ρώσων επιχείρησε να διαφύγει προς αντίθετες κατευθύνσεις, ωστόσο πολλοί οδηγοί μοτοσικλετών καταδίωξαν τους Ρώσους και κατάφεραν να τους κρατήσουν σωματικά μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Επιπλέον, υπάρχει κιβώτιο της Τροχαίας που βρίσκεται απέναντι από το σημείο της επίθεσης, όπου αρκετοί αστυνομικοί βοήθησαν επίσης στη σύλληψη των Ρώσων.

 

Οι Ινδοί τουρίστες αρνήθηκαν την ιατρική βοήθεια στο σημείο και δεν τραυματίστηκαν παρά το ότι ήταν συναισθηματικά ταραγμένοι, ωστόσο, ενώθηκαν με την αστυνομία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν κατηγορίες εναντίον του ζευγαριού.

Το ζευγάρι Ρώσων, που φαινόταν να είναι μεθυσμένο, αρνήθηκε να συνεργαστεί και συνέχισε να ουρλιάζει στην Αστυνομία, τους τουρίστες και τους δημοσιογράφους μας, φτύνοντάς μας κάποια στιγμή. (Αυτό φαίνεται στο τέλος του βίντεο που έχουμε δημοσιεύσει.). Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το ζευγάρι παραμένει στη φυλακή Πατάγια και αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές. Επιπλέον, το ζευγάρι χρειάστηκε να τεθεί σε κελί απομόνωσης λόγω απόπειρας επίθεσης σε άλλους κρατούμενους. Η ρωσική πρεσβεία έχει έρθει σε επαφή και θα στείλει έναν εκπρόσωπο τη Δευτέρα για να προσπαθήσει να μιλήσει με το ζευγάρι.

Η αστυνομία δηλώνει ότι θα απαγγείλει κατηγορίες και θα διώξει τους Ρώσους στο μέγιστο βαθμό του νόμου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/