Θετικός στον ιό HIV Ο Ταϊλανδός λοχίας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βιασμό άνω των 75 εφήβων στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη

Μπανγκόκ:

   Ένας Ταϊλανδός λοχίας μολυσμένος με HIV συνελήφθη και κατηγορείται ότι βίασε περίπου 75 ως επί το πλείστον εφήβους αγόρια αφού τα παρέσυρε να τον συναντήσουν στα βορειοανατολικά της χώρας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Πέμπτη (8 Νοεμβρίου) ανώτερος αξιωματούχος επιβολής του νόμου.

Ο 43χρονος στρατιώτης στην επαρχία Khon Kaen χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο προφίλ σε μια εφαρμογή γνωριμιών για ομοφυλόφιλους για να προσκαλέσει τα φερόμενα θύματα -που ήταν ηλικίας από 13 έως 18 ετών- να τον συναντήσουν, είπε ο Surachate Hakparn, γνωστός ως Big Joke στους Ταϊλανδούς. Media, αναπληρωτής επικεφαλής της ειδικής ομάδας τεχνολογικού εγκλήματος.

Ο Surachate είπε ότι οι έφηβοι είχαν παραπλανηθεί να μοιράζονται αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους πριν φτάσουν και στη συνέχεια εκβιάστηκαν για να κάνουν σεξ με τον άνδρα μόλις βρέθηκαν εκεί και έμαθαν ότι δεν ήταν ο άντρας στο προφίλ.

«Έχουμε στοιχεία ότι βίασε τα αγόρια, περίπου 75 από αυτά», είπε την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι ο ύποπτος συνελήφθη και κατηγορήθηκε την προηγούμενη ημέρα.

«Έχουμε σαφείς αποδείξεις για αυτό και ομολόγησε».

Ο άνδρας φέρεται να διέπραξε τις σεξουαλικές επιθέσεις για τέσσερα χρόνια και οι αρχές ενημερώθηκαν για τους ισχυρισμούς μέσω μιας πληροφορίας στη σελίδα Facebook της ειδικής ομάδας τεχνολογικού εγκλήματος.

Ο Surachate πρόσθεσε ότι η αστυνομία πιστεύει ότι το εύρος της έρευνας θα μπορούσε να είναι ακόμη ευρύτερο και να πάει χρόνια πίσω.

«Το έκανε αυτό σε αγόρια από τότε που υπηρετούσε στην Μπανγκόκ και συνέχισε να το κάνει στο Khon Kaen», είπε ο Surachate, προσθέτοντας ότι από τον ύποπτο αφαιρέθηκε ο βαθμός του.

Συνολικά ο ύποπτος αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της παρενόχλησης ανήλικων παιδιών. Η μέγιστη ποινή για βιασμό παιδιών είναι 20 χρόνια φυλάκιση.

Παρέχονται υπηρεσίες τεστ και συμβουλευτικής για τον HIV σε φερόμενα θύματα.

Η Ταϊλάνδη έχει γίνει πρωτοσέλιδο για σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης στο παρελθόν, αλλά μεγάλο μέρος της δραστηριότητας εμφανίζεται αόρατο και λαμβάνει ελάχιστη κάλυψη.

Πίστωση: Associated Press

ΠΗΓΉhttps://www.channelnewsasia.com/news/asia/thai-sergeant-with-hiv-accused-of-raping-dozens-of-teenage-boys-10910224
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/