Η φωτιά σε ξενοδοχείο στο Jomtien πανικοβάλλει τους τουρίστες και προκαλεί χάος, χωρίς τραυματισμούς

Jomtien-

Στη 1:30 π.μ. χθες, το Halloween, οι επισκέπτες του Grand Jomtien Palace Hotel έτυχαν λάθος έκπληξης για το Halloween όταν ένας ελαττωματικός διακόπτης πυροδότησε φωτιά στο ξενοδοχείο.

Η πυρκαγιά προκάλεσε μπλακ άουτ και πλήρη απώλεια ρεύματος μέσα στο ξενοδοχείο, καθώς διάδρομοι γέμισαν καπνό και πανικόβλητοι επισκέπτες, ορισμένοι φορώντας μόνο εσώρουχα, προσπάθησαν να διαφύγουν από τους σχεδόν κατάμαυρους διαδρόμους. Ωστόσο, ο φωτισμός έκτακτης ανάγκης λειτουργούσε σωστά.

Στελέχη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο σημείο και βοήθησαν τους τουρίστες να βγουν από το κτίριο. Η φωτιά έσβησε γρήγορα και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή θάνατοι. Η φωτιά βρισκόταν σε θάλαμο ηλεκτρικού διακόπτη στον 12ο όροφο του ξενοδοχείου και οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά μέσα στο δωμάτιο. Οι επιθεωρητές της πυροσβεστικής της πόλης σχεδίαζαν πλήρη διερεύνηση του συμβάντος κατά τις ώρες της ημέρας.

Το 1997 σε ένα διαφορετικό ξενοδοχείο στο Jomtien, μια πυρκαγιά στο Royal Jomtien Resort Hotel σκότωσε πάνω από εκατό ανθρώπους σε ένα περιστατικό που συγκλόνισε την πόλη που οι μακροχρόνιοι μετανάστες και οι κάτοικοι εξακολουθούν να θυμούνται μέχρι σήμερα. Σε εκείνο το περιστατικό, οι έξοδοι πυρκαγιάς και τα κλιμακοστάσια είχαν αλυσοδεθεί και κλειδωθεί από τη Διοίκηση του ξενοδοχείου για να αποφευχθεί η έξοδος των ανθρώπων από το ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό τους, γεγονός που οδήγησε σε τεράστιες απώλειες ζωών. Ευτυχώς, όλα τα κλιμακοστάσια και οι πυροσβεστικές έξοδοι συντηρήθηκαν σωστά και ήταν ανοιχτές κατά τη διάρκεια του περιστατικού της περασμένης νύχτας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/