Η Apple θα ανοίξει το πρώτο επίσημο κατάστημα στην Ταϊλάνδη στην Μπανγκόκ στις 10 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους

Το πρώτο κατάστημα της Apple στην Ταϊλάνδη έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις 10 Νοεμβρίου στην Μπανγκόκ στο Iconsiam.

Η Apple Thailand επιβεβαίωσε την ημερομηνία σε μια δήλωση την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στην Μπανγκόκ.

Η εταιρεία είπε ότι το κατάστημα δίπλα στο ποτάμι θα μπορούσε να παρέχει έμπνευση σε πολλούς ανθρώπους να μάθουν για την τεχνολογία.

Εκτός από την πώληση προϊόντων Apple, το κατάστημα θα διαθέτει επίσης Genius Bar για να παρέχει βοήθεια στους χρήστες της Apple σχετικά με υπηρεσίες και λογισμικό.

Η Apple Thailand είπε ότι οι σχολικές εκδρομές είναι ευπρόσδεκτες στο κατάστημα.

Η Apple Thailand πρόσθεσε επίσης ότι το προσωπικό του καταστήματος θα είναι έτοιμο να βοηθήσει τους χρήστες να θέσουν σε λειτουργία τα προϊόντα τους και θα υπάρχει επίσης μια ομάδα ειδικών που θα παρέχει συμβουλές για επιχειρηματικές λύσεις σε εταιρείες.

Εγγραφή
ΠΗΓΉApple Ταϊλάνδη
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/