Η καταγγελία σχετικά με τον όγκο των κουδουνιών στους ναούς οδηγεί σε έρευνες νόμου περί μετανάστευσης και ξενοδοχείου για τον ιδιοκτήτη του Condo

Μπανγκόκ-

 

Η αστυνομία ελέγχει εάν οι νόμοι για τη μετανάστευση έχουν παραβιαστεί μετά τις καταγγελίες για το κουδούνι ενός ναού πριν από την αυγή που χτυπούσε κοντά σε μια συγκυριαρχία στο Wat Sai στην περιοχή Rama III της Μπανγκόκ.

Ο Pol Maj Gen Surachate Hakparn, ασκών καθήκοντα επικεφαλής του Γραφείου Μετανάστευσης, δήλωσε την Παρασκευή ότι οι αξιωματικοί θα ελέγξουν εάν ο ιδιοκτήτης της μονάδας συγκυριαρχίας, από όπου έγινε η καταγγελία θορύβου, είχε ενημερώσει το Γραφείο Μετανάστευσης για έναν αλλοδαπό που μένει τώρα εκεί και φέρεται να κάνει την καταγγελία και φέρεται να έμενε εκεί χωρίς μηνιαίο συμβόλαιο ενοικίασης, κάτι που αντίκειται στον νόμο περί ξενοδοχείων και στον νόμο της Ταϊλάνδης.

Οι αξιωματικοί θα έλεγχαν επίσης εάν ο αλλοδαπός ενοικιαστής είχε ειδοποιήσει το Γραφείο Μετανάστευσης για τη σωστή διεύθυνσή του τις τελευταίες 90 ημέρες. Εάν όχι, ο αλλοδαπός ενοικιαστής θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ανάκληση βίζας και απέλαση, πρόσθεσε ο Surachate.

Τα παράπονα για τον θόρυβο ώθησαν το περιφερειακό γραφείο του Bang Kho Laem να προειδοποιήσει το ναό. Στη συνέχεια, ο ηγούμενος του ναού έδωσε εντολή στους μοναχούς να διατηρήσουν την ένταση του ήχου. Η καμπάνα ύψους 1.2 μέτρων χτυπάει στις 4 το πρωί κάθε μέρα κατά την περίοδο της Βουδιστικής Σαρακοστής.

Αποφασίστηκε ότι στις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τη συγκυριαρχία, το ναό, το περιφερειακό γραφείο και τους κατοίκους της κοντινής κοινότητας, για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Ο αλλοδαπός που φέρεται ότι έκανε την καταγγελία δεν έχει κατονομαστεί αυτή τη στιγμή παρά τις πολλαπλές απαιτήσεις των αναστατωμένων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να δημοσιοποιήσουν το όνομά τους.

Ευγενική προσφορά The Nation.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/