Το Buffalo Racing Festival έρχεται στην περιοχή Chonburi στις 23 Οκτωβρίου

Το ετήσιο Φεστιβάλ Buffalo Racing του Chonburi (ประเพณีวิ่งควาย 2561) μπροστά από το δημαρχείο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα που διοργανώνονται στο τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής, με παράδοση που χρονολογείται πριν από 140 χρόνια. Φέτος το φεστιβάλ πραγματοποιείται από 18-24 Οκτωβρίου 2018. Οι βουβαλοδρομίες γίνονται στις 23 Οκτωβρίου. Το φεστιβάλ γιορτάζει την υψηλή θέση που απολαμβάνουν οι βούβαλοι ως το μοναδικό ταϊλανδέζικο σύμβολο της γεωργίας και του αγροτικού τρόπου ζωής της Ταϊλάνδης. Δίνει επίσης στους ντόπιους την ευκαιρία να συναντηθούν και να απολαύσουν διασκέδαση και καλό φαγητό.

Πρόγραμμα 23 Οκτωβρίου:

7: 00 am Παρέλαση 13 βουβαλιών μέσω της πόλης Chonburi
10: 00 am Τελετή έναρξης στην πίστα μπροστά από το Δημαρχείο
10: 00 am Βουβαλίσιοι αγώνες

Τα βουβάλια αγωνίζονται σε τρεις κατηγορίες με βάση το μέγεθος, καθώς οι εκπαιδευτές τοποθετούν με αγάπη τα άλογα τους σε αυστηρά προγράμματα προπόνησης και διατροφής τους μήνες που προηγούνται του διαγωνισμού. Τα βουβάλια της Ταϊλάνδης συχνά θεωρούνται στερεότυπα ως θηρία αργής υλοτόμησης. Ωστόσο, πολλοί επισκέπτες εκπλήσσονται με το πόσο γρήγορα μπορούν να τρέξουν. Χρειάζεται ένας πολύ ευκίνητος (και ελαφρύς) τζόκεϊ για να μείνει στη ζωή και να οδηγήσει τα αγαπημένα τους θηρία σε μια συχνά λασπώδη διαδρομή 100 μέτρων μέχρι τη νίκη. Άλλα ιδιόμορφα στιγμιότυπα στο Buffalo Racing Festival περιλαμβάνουν έναν διαγωνισμό ομορφιάς «Ms Buffalo» για τους πιο ελκυστικούς και «καλοντυμένους», που προσδίδει μια ατμόσφαιρα καρναβαλιού με βόλτες, συναυλίες και άφθονο φαγητό.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/