Κατέρρευσε ανελκυστήρας γερανού σε εργοτάξιο στη Βόρεια Πατάγια, 1 άτομο σκοτώθηκε, 4 άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά (Βίντεο)

Ένα άτομο σκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από ατύχημα σε εργοτάξιο στην Πατάγια το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Οκτωβρίου 2018.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν τμήμα γερανού κατέρρευσε σε εργοτάξιο στη Βόρεια Πατάγια όπου κατασκευάζεται νέο ξενοδοχείο.

Οι εργαζόμενοι μεταφέρονταν στον γερανό με ανελκυστήρα όταν ο ανελκυστήρας υποχώρησε και κατέρρευσε εκατοντάδες πόδια πάνω από το έδαφος.

Ένας άνδρας διαπιστώθηκε ο θάνατος στο σημείο, ενώ άλλοι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Banglamung και στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια με σοβαρά τραύματα.

Οι αρχές της Πατάγια δήλωσαν ότι έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Αυτή τη στιγμή η κατασκευή έχει σταματήσει μέχρι να διερευνηθεί το περιστατικό.

Θα έχουμε περισσότερα σχετικά με αυτήν την εντυπωσιακή ιστορία καθώς λαμβάνουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το εργοτάξιο ανήκει σε κοινή ιταλική και ταϊλανδική εταιρεία. Μέχρι στιγμής έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν.

Το βίντεο μπορεί να περιέχει περιεχόμενο που ενοχλεί ορισμένους θεατές, προειδοποιήστε πριν δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Βίντεο ευγενική προσφορά Pattaya Update News.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉPattaya Update News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/