Οι αφίξεις κινεζικών τουριστών μειώθηκαν σχεδόν 12% σε ετήσια βάση τον Αύγουστο, οι συνολικές αφίξεις ξένων τουριστών αυξήθηκαν κατά 3%

ΜΠΑΝΓΚΟΚ — Οι κινέζοι τουρίστες στην Ταϊλάνδη μειώθηκαν κατά 11.77% τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης.

 

Το υπουργείο ανέφερε ότι περίπου 3,228,595 ξένοι τουρίστες επισκέφτηκαν την Ταϊλάνδη τον Αύγουστο, σημειώνοντας αύξηση 3.04 τοις εκατό σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι.

 

Αυτοί οι ξένοι τουρίστες συνεισέφεραν περίπου 168 δισεκατομμύρια μπατ (5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) στη χώρα, ποσοστό αύξησης 2.79 τοις εκατό σε σύγκριση με τον Αύγουστο του περασμένου έτους, σύμφωνα με το υπουργείο.

 

Περίπου 867,461 Κινέζοι τουρίστες στην ηπειρωτική χώρα, η μεγαλύτερη ομάδα μεταξύ ξένων τουριστών, επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη τον Αύγουστο, σημειώνοντας μείωση 11.77 τοις εκατό σε σύγκριση με τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

Αξιωματούχοι της TAT δηλώνουν ότι αρκετοί παράγοντες συνέβαλαν στην πτώση, ιδίως η δημοσιοποιημένη βύθιση ενός πορθμείου στο Πουκέτ και οι θάνατοι δεκάδων Κινέζων υπηκόων.

Ευγενική παραχώρηση: Υπουργείο Τουρισμού της Ταϊλάνδης

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/