Το φέρι Pattaya προς Hua Hin έχει ανασταλεί έως την 1η Νοεμβρίου 2018

Πατάγια-

Λιγότερο από δύο χρόνια αφότου άνοιξε με πολλές φανφάρες, ένα φέρι που συνδέει τις παραθεριστικές πόλεις Χούα Χιν και Πατάγια έχει ανασταλεί, δήλωσε αξιωματούχος του τουρισμού την Πέμπτη.

Επικαλούμενη οικονομικές απώλειες, καθυστερήσεις καιρού και χαμηλές πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας για τους μουσώνες, η επαρχιακή τουριστική αξιωματούχος Orasa Awutkhom ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα συνεχίσει την 1η Νοεμβρίου, αλλά δεν ήταν ικανοποιημένη με την απόφαση των εταιρειών Ferry.

«Αυτή τη στιγμή είναι μια περίοδος μειωμένου τουρισμού ή χαμηλής περιόδου, επομένως υπάρχουν πολύ λίγοι πελάτες», είπε η Orasa. «Ως εκ τούτου, η εταιρεία διέκοψε τις υπηρεσίες της από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου».

Είπε επίσης ότι η αναστολή των υπηρεσιών θα επηρεάσει τον τουρισμό στη Χούα Χιν. Ο παραχωρησιούχος δρομολογίων οχηματαγωγών, Royal Passenger Line, θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει εκστρατείες μάρκετινγκ κατά τη χαμηλή περίοδο για να προσελκύσει επιχειρήσεις, αντί να αναστείλει τις υπηρεσίες, είπε. Δήλωσε ότι είχαν ελάχιστο μάρκετινγκ ή προώθηση για την υπηρεσία πορθμείων.

Το πλοίο άνοιξε τον Ιανουάριο του 2017 και διευθύνεται από μια ιδιωτική εταιρεία που ονομάζεται Royal Passenger Line, μια κρατική εργολάβος. Με τα πλοία, ο χρόνος ταξιδιού μεταξύ Hua Hin και Pattaya στην άλλη πλευρά του Κόλπου μειώθηκε από πέντε ώρες σε 90 λεπτά.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/