Σύζυγοι έμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν στην περιοχή της Πατάγια

Χουάι Γιάι-

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9:00, αξιωματούχοι και αστυνομία της Banglamung πραγματοποίησαν έφοδο σε ένα μικρό διαμέρισμα που βρίσκεται στο Moo 4 στο Huay Yai, αφού μια έρευνα τους οδήγησε στη διεύθυνση την προηγούμενη εβδομάδα.

Αρκετοί έφηβοι ηλικίας 13 ετών ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στην περιοχή να έχουν στην κατοχή τους ταμπλέτες Yabba (Μεθ.). Οι ερευνητές της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι η πηγή των δισκίων ήταν οι σύζυγοι Sarutma και Prasit Thaisit.

Η αστυνομία παρατήρησε τη διεύθυνση για αρκετή ώρα και παρατήρησε αρκετούς νεαρούς έφηβους να πηγαινοέρχονται από το διαμέρισμα σε διάστημα λίγων ωρών. Η αστυνομία αποφάσισε να κάνει έφοδο στο διαμέρισμα και ανακάλυψε συνολικά 296 χάπια Yabba. Ανακάλυψαν επίσης μια κρυσταλλική μορφή μεθαμφεταμίνης στο σουτιέν του Sarutma.

Η Sarutma ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι όλα τα ναρκωτικά ήταν δικά της και ότι ο σύζυγός της, Prasit, δεν εμπλέκεται ούτε ευθύνεται. Ωστόσο, η αστυνομία δεν πίστεψε αυτή τη δήλωση και συνέλαβε και τα δύο άτομα με κατηγορίες ναρκωτικών. Το ζευγάρι θα κρατηθεί στις φυλακές της Πατάγια εν αναμονή της δίκης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/